Slider

Tulevan viikonlopun yllätys ja beige kukonaskeltakki

tammikuuta 31, 2023

Hihittelen täällä päivät pitkät itsekseni, koska olen punonut tulevalle viikolle juonia ja järjestänyt miehelle oikein kunnon yllätyksen. Uskon ja toivon, ettei hän lue tätä postausta millään käännöstyökalulla, mutta en usko, ei hän yleensä :D Mutta olen siis kutsunut yhden hänen ystävänsä meille Briteistä viikonlopuksi, ja meillä on suunnitelma, millä tämä pläjäytetään Joelle perjantaina iltapäivällä. Olen valehdellut oikein ummet ja lammet pieniä valkoisia valheita, että saan Joen aikataulut pysymään viikonlopun ajalta tyhjinä, toistaiseksi näyttää lupaavalta... Jos saan reaktion videolle, jaan sen myös sitten IG-stooreissani!

Musta on maailman kivointa järjestää yllätyksiä läheisille, mutta olen itse vähän huono ottamaan sellaisia vastaan. Onneksi Joe aina tykkää järjestämistäni ylläreistä, eli tässä ei ole mitään negatiivisen reaktion vaaraa. Hitsit, en malta kyllä odottaa! Tuo ystävä vierailee Suomessa ihka ensimmäistä kertaa ja asuu Lontoossa, eli jos viihtyy täällä, hänen on superhelppo ja nopea tulla meille monta kertaa uudelleenkin.

new-look-beige-dogtooth-houndstooth-wool-coat-all-beige-white-outfit-neutral-color-palette-tonal-loo new-look-beige-dogtooth-houndstooth-wool-coat-all-beige-white-outfit-neutral-color-palette-tonal-loo

New Look coat
Aimn leggings
H&M jumper
H&M boots
Chanel bag

Tässä asua parin viikon takaa, joskin tämä sama kombo on ollut päällä jo monen monta kertaa tänä talvena. Kun löydän hyvän kokonaisuuden, olen ihan kunnon outfit repeater ja ylpeä siitä! Kuten tässä postauksessa kirjoitin, olen tänä talvena ihastunut sävy sävyyn -tyyleihin, eli kokovaaleaan ja -beigeen lookiin. Tällainen vaaleampi kokonaisuus tuntuu niin freesiltä erityisesti näin loskaisena talvena, kun ulkona on niin älyttömän synkkää!

Iskeekö teihin muuten kukonaskelkuosi? Se taitaa olla niitä asioita, joista moni ei tykkää, ja jotkut puolestaan rakastaa. Mä tykkään siitä sopivina määrinä, eli esim. juuri takeissa. Täältä löydät postauksen mustavalkoisesta samantapaisesta takistani, eli vähän niin kuin tämän asun eri versio :)

Ihanaa tiistain jatkoa!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020