Slider

Vaalea asu teddytakilla

tammikuuta 20, 2023

Huh, miten tahmea viikko tämä on ollutkaan. Onneksi on jo perjantai, viikonloppu ei saapunut yhtään liian aikaisin! Yleensä työpäivät sujahtavat ohitse ihan tosi nopeasti, ja ehdin rekisteröidä suunnilleen maanantain, keskiviikon ja perjantain, mutta tällä viikolla jokainen tunti on ollut uskomattoman pitkä. Mistähän tällainenkin vaihtelu aina johtuu?

Viikko on vapaa-ajan osalta ollut vilkas: tiistaina kävin veljeni luona viettämässä iltaa veljenpojan kanssa, keskiviikkona näin äitiä ja käytiin mm. syömässä ja torstaina kävin pelaamassa squashia serkkuni kanssa. Kunnon perheviikko! :D Huomenna ei onneksi ole edessä mitään muuta sovittua kuin mahdollinen salikäynti Joen kanssa, yritetään jotenkin tsempata toisemme sinne heti aamulla. Lauantaina haluaisin kuvata joko Youtube-videon tai reelsejä instaan, mutten vielä ole päättänyt, kumman kanavan valitsen.

IMG-8523 IMG-8552-jpg IMG-8533

New Look teddy coat
H&M Men jumper
Aimn leggings
H&M boots
Arket beanie
Chanel bag

Kuvissa näkyvän neuleen pihistin Joen kaapista, kuten usein teen. Hänellä on mielestäni aivan ihana tyyli, ja kaapista löytyy erityisesti neuleiden osalta tosi monta hirveän kivaa yksilöä, jotka ovat sopivan löllöjä meikäläiselle :D En tiedä, miten paljon hän itse arvostaa mun lainailuja, mutta ainakaan ei ole vielä perästä kuulunut…

Asuin tammikuun alkupuolen pakkaspäivistä ison osan tässä teddytakissa, se on aivan ihanan lämmin ja mahduttaa alleen hyvin kerroksia. Tänä vuonna olen kokeillut oikeastaan ensimmäistä kertaa tällaisia vaaleampia sävy sävyyn -lookeja, eli esim. koko asu erilaisia kerman ja beigen sävyjä. Mitä olette mieltä?

Ihanaa viikonloppua sinne kaikille, toivottavasti teidän työviikko on sujunut vähemmän tahmaisesti!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020