Slider

ABOUT

Blogia kirjoitan minä, Katri. 32-vuotias helsinkiläinen toimistotyöntekijä, brittimiehen vaimo, elämän pienten ja suurten asioiden intohimoinen fiilistelijä, ahkera matkustelija, sisustaja ja ikuinen romantikko. Kasaan jatkuvasti sitä haaveideni vaatekaappia, joka olisi täydellinen yhdistelmä klassisia vaatteita höystettynä myös omaa silmää miellyttävillä trendeillä. Blogini tarkoitus on inspiroida, jakaa vinkkejä, löytää ja antaa vertaistukea ja ratkaisuja sekä tarjota lukijoilleni se arkeen tarvittu pieni, oma hetki vaikkapa kera teekupposen. Tervetuloa seuraamaan!

Ensimmäistä kertaa aloitin bloggaamaan muoti- ja lifestyleaiheista vuonna 2009. Ensimmäisinä vuosina blogissa seurattiin paitsi pukeutumista, myös matkustelujani ympäri maailmaa, Lontoossa asumista ja elämän eri vaiheita, kuten naimisiinmenoa, työpaikkoja ja tapahtumatuottajaksi opiskelua. Monen mutkan kautta blogi vaihtoi nimeään, kasvoi suuremmaksi kuin pelkkä päiväkirja ja lopulta päättyi oman elämäntilanteeni vuoksi vuonna 2018.

Uusi sivusto, eli nykyinen KatriKonderla.com sai alkunsa uudella energialla ja intohimolla vuonna 2019. Uusi blogi keskittyy monipuolisesti omaan tyyliin, sisustukseen, kauneuteen, lifestyle-aiheisiin ja resepteihin, joita tykkään itse luoda ja kehittää. Silloin tällöin kirjoitan myös syvemmistä aiheista, kuten ajankohtaisista ilmiöistä, parisuhteen kielieroista, negatiivisesta perhepuheesta tai vaikkapa someuupumuksesta.

Sähköposti: katri.konderla(at)gmail.com
Instagram: @katrikonderla
Youtube: Katri Konderla
Tiktok: @katrikonderla

Psst! Lue kuvan alta lisää siitä, miksi yritysten kannattaisi valita mikrovaikuttaja.Miksi tehdä bloggaajan kanssa yhteistyötä, eli vaikuttajamarkkinointia?


• Iso osa netin käyttäjistä on ladannut koneilleen Adblockin, joka heikentää perinteisten bannerimainosten tehoa
• 70-80% kuluttajista etsii tuotetietoa ja kokemuksia netistä ennen ostopäätöksen tekoa (mukaan lukien myös minä itse!)
• Perinteisten markkinointikanavien hinta on todella korkea hyötyihin ja vaikuttavuuteen nähden
• Vaikuttajamarkkinointi on monipuolisempaa, edullisempaa ja toimivampaa kuin perinteinen markkinointi

Miksi valita mikrovaikuttaja, eikä mahdollisimman suuren seuraajakunnan omaava vaikuttaja?


• Julkaisut ovat huomattavasti edullisempia kuin suurella vaikuttajalla, mutta silti aina laadukkaita.
• Yhden vaikuttajan kertapalkkiolla voit käytännössä tehdä kampanjan yhdessä useamman mikrovaikuttajan kanssa, jolloin kokemuksia/sisältöä kertyy samalla rahalla enemmän!
• Sisältö on 100% aitoa ja kommunikoivaa eikä yrityksesi mainos ole ”vain yksi niistä sadoista kampanjoista".
• Mikrovaikuttajien seuraajat ovat huomattavasti sitoutuneempia ja kiinnostuneempia, kuin suurilla vaikuttajilla. Tiesitkö, että seuraajien sitoutumisaste on mikrovaikuttajilla on jopa 60% korkeampi kuin suurilla nimillä? Eli vaikka seuraajia on määrällisesti vähemmän, heidän kiinnostuksensa on aitoa ja myynnin kannalta oleellisempaa, kuin randomit tykkäykset. Sitoutumisaste vaikuttaa aina myös algoritmiin ja sitä kautta mainoksen näkyvyyteen esim. Instagramissa.
• Mikrovaikuttaja kommunikoi seuraajien kanssa ja heidän lähtökohdistaan enemmän ja aktiivisemmin
• Julkaisut suunnittelee, tuottaa ja julkaisee vaikuttaja itse, ei vaikuttajan palkkaama henkilökunta!
• Mikrovaikuttaja on samaistuttavampi ja siksi myyvämpi

Kannattaa siis vaikuttajamarkkinointia suunnitellessa ottaa huomioon, että alan pienemmät tekijät saattavat loppupeleissä tuottaa paremman tuloksen kuin suuri tekijä. Niin hassua kuin se onkin!

Lähde: Promoty
Lue lisää mikrovaikuttaja-aiheesta: Indieplace


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020