Slider

Vuoden tavoitteita ja toppatakki kuin peitto

tammikuuta 17, 2023

Viime aikoina suosituin aihe ystävien kanssa käydyissä keskusteluissa on ehdottomasti olleeet tämän vuoden toiveet ja tavoitteet. Ei niinkään uuden vuoden lupaukset, koska niiden kliseisyyshän me kaikki tiedetään, vaan ne tavoitteet! :D Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän uskon myös law of attractioniin eli vetovoiman lakiin sekä manifestointiin, eli olen kiekunut universumille ahkerasti ääneen toiveitani tälle vuodelle. Olen mielessäni kasannut lukuisia henkisiä vision boardeja, mutten ole vielä pistänyt niitä paperille tai esimerkiksi Canvaan - ehkä päädyn tekemään tämänkin.

Suurimpia yhteisiä tavoitteita tälle vuodelle on löytää uusi asunto, joka toivottavasti tapahtuisi viimeistään ensi syksynä. Omia henkilökohtaisia tavoitteita olen luonut niin taloudellisia, kuin myös esimerkiksi somekanaviani koskien. Viime vuosi oli erityisen rankka sekä henkisesti että fyysisesti, joten haluan löytää uuden tasapainon ja paluun hyviin ja kestäviin rutiineihin. Rakastan rutiineja ja voin niiden avulla aina parhaiten, mutta viime syksy ravisutti niitä oikein olan takaa!

green-puffer-longline-coat-outfit-pixie-girl-experience-3 green-puffer-longline-coat-outfit-pixie-girl-experience-1 green-puffer-longline-coat-outfit-pixie-girl-experience-2

Pixie Girl puffer coat (saatu)
New Look turtleneck
ICIW leggings
Arket beanie
Vamsko boots
Esprit gloves
Saint Laurent bag

Rakastan talvella tällaisia peittomaisia jättitoppatakkeja, joiden sisälle voi kääriytyä suojaan kylmältä ja suurin piirtein kaikelta maailman pahaltakin, niin cozy fiilis niissä tulee :D Tämän ihanan vihreän yksilön lahjoitti minulle pr-lahjana Pixie Girl, joka erikoistuu lyhyiden naisten vaatetukseen. Olen itse vain 158 cm pitkä, eli tämä merkki on itselleni ihan taivaan lahja! Brändi aloitti toimintansa ihan vastikään, joten mallisto edelleen kasvaa. Jos joku innostuu Pixie Girlistä, niin vinkkinä, että koon suhteen kannattaa valita yksi suurempi, kuin mitä normaalisti käyttäisit - heidän mitoitus on todella niukkaa. Olen itse esimerkiksi UK10/UK12, mutta valitsen heiltä aina UK14 ja se on ollut sopiva.

Mitä muuten olette mieltä, jos tekisin asupostauksia välillä näin puhelinkuvilla - riittääkö laatu? Olen blogiin yleensä tuonut vain kameralla kuvattuja, mutta monesti asukuvia tulee napsaistua nopeammin ja helpommin näin puhelimella. Puhelimeni kamera on hyvä, mutta laatu on tietysti koneen suurella näytöllä aina eri kuin puhelimen pikkuruudulla...

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020