Slider

Tammikuun parhaat sekä teddytakkiasu

helmikuuta 02, 2023

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Alkuvuoteen on valitettavasti ehtinyt mahtua jo surua ja huolta, mutta paljon myös ihan superihania ja kivoja hetkiä ja asioita! Ajattelin siis pitkästä aikaa kirjoittaa pienen listamuotoisen postauksen alkuvuoden kivoimmista jutuista :) Käykää laittamassa kommenttiboksin puolelle teidän tammikuuhun mahtuneita positiivisia juttuja ja kuulumisia, niitä on aina ihana lukea!

Laskiaispullat


Hehe, mantelimassalla ja oikealla kermalla täytettyjä Fazerin laskiaispullia on tullut vedettyä oikein urakalla, ei taida kohta riittää enää edes kahden käden sormet tuon määrän laskemiseen. Näistä on ehdottomasti tullut mun ja Joen iltapahe, mutta kuten Jenni sen totesi, meillä on ongelma vasta sitten, jos kauden ohi ollessa alan näitä vääntämään itse joka ilta :D Täytyy tosin myöntää, ettäh googlailin jo yksi päivä, että millaiseen pakkaukseen mantelimassa onkaan kaupassa kääritty... En vielä ostanut.

Ystävien tapaaminen pitkästä aikaa


Tapasin tammikuussa useampaakin eri ystävää todella pitkästä aikaa, mikä oli aivan ihanaa. Yhden kanssa tapaamisesta oli vierähtänyt jo jopa 4,5 vuotta, mikä on suoraan sanottuna ihan kauheaa! Ei oltu edes tajuttu ajan juoksua, kun ollaan kuitenkin säännöllisesti vaihdettu kuulumisia Whatsappissa. Mutta tähän tulee nyt muutos, enää en halua päästää näin paljon aikaa vierähtämään meidän tapaamisten välille ❤



Reissuostos elokuulle


Matkamessutarjouksista inspiroituneena ostin Joelle synttärilahjaksi meille reissun ensi elokuulle Kroatiaan, enkä malta odottaa! Kroatia on ollut bucket listilläni ainakin 7 vuotta, ja vihdoin pääsen sinne ihastelemaan turkoosia merta. Haaveissa olisi vuokrata auto ja suunnata myös Bosnia-Hertsegovinan puolelle joko päiväseltään tai yhdeksi yöksi, mutta täytyy vielä vähän tutkia, millaiset nuo rajanylitysmahdollisuudet (erityisesti vuokra-autolla) ovat, kun kyseessä ei ole EU- tai Schengen-maa. "Pahimmassa" tapauksessa makoillaan koko viiko Makarskan Rivieralla ja ladataan akkuja syksylle, eipä sekään ole pöllömpi vaihtoehto.

Messinkinen vintagelöytö - tarjoiluvaunu


En edes muista, miten monta vuotta olenkaan haaveillut sellaisista messinkisistä tarjoiluvaunuista, joiden hinta vintagekaupoissa on aina ihan jotain käsittämätöntä. Vuosia yritin tällaista metsästää, mallilla ei oikeastaan ollut väliä - kunhan vaunun metalliosat olisivat messinkiä ja hyllylevyt lasia. Vihdoin se täydellinen yksilö tuli ok-hintaan Facebook Marketplacessa, ja köröttelin Järvenpäästä sen eräänä talvisena iltana hakemaan.



New Look teddy coat (*link)
H&M Men jumper
Vamsko boots
Arket beanie (*link)
Esprit gloves
Chanel bag

Aikaa veljenpojan kanssa ❤


Tehtiin ihana yhteinen reissu Mikkeliin veljeni ja 3-vuotiaan veljenpoikani kanssa, ja oli ihanaa viettää oikein kunnolla tätiaikaa. Käytiin kelkkailemassa, leikittiin raketti- ja Hauvaunu-leluilla, katsottiin Ryhmä Hau -elokuvaa, syötiin laskiaispullaa ja oltiin vaan.

Pitkästä aikaa leffassa


Kävin äitini kanssa maanantaina tosi pitkästä aikaa leffassa, en edes muista milloin olisin istahtanut leffasalin penkkeihin viimeksi. Käytiin katsomassa Järjettömän paska idea, joka oli kyllä tosi hyvä. Erilainen, kuin mitä ajattelin, mutta tosi hyvä ja ajatuksia herättävä. Pääosissa olivat ihanat Alina Tomnikov ja Iina Kuustonen, sillä kombolla ei kerta kaikkiaan voi mennä vikaan!

Ihanaa loppuviikkoa, mä täällä pyörin jännityksissäni kun meillä on yllätykseen enää vuorokausi aikaa - IIK!!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020