Slider

Brunssivinkki Lontooseen

helmikuuta 03, 2023

Unohdin kokonaan joulukuussa jakaa teille erään Lontoon reissumme kohokohdan, nimittäin aivan ihanan brunssipaikan, jonka löysin pienen etsinnän tuloksena Googlesta, kun sain päähäni ehdottaa Sirulle brunssille menoa. Lontoossa pääsääntöisesti kaikki ruokapaikat kannattaa varata etukäteen, mutta muistaakseni tänne menimme ihan walk ininä ja hyvin mahduimme, kun olimme aikaisin lauantaiaamuna liikenteessä.

Chelseassa sijaitsevaan ravintolaan oli pieni kävelymatka kaikilta lähimmiltä metroasemilta (Gloucester Road, Walham Green, Earl's Court), mutta se oli sen arvoinen. Paikan sisustus oli aivan ihana ja tuntui, kuin olisimme olleet kahvilassa Balilla :D Palvelussa olisi voinut olla parantamisen varaa, mutta sekin oli ihan ok. Ruoka oli aivan superherkullista ja lista ihanan moderni. Sieltä olisi löytynyt vaikka kuinka monta lempparia uudella twistillä!

ollies-house-london-brunch-1 ollies-house-london-brunch-2 ollies-house-london-brunch-3 ollies-house-london-brunch-5

Ollie's House

236 Fulham Road, London

Tilasimme kumpikin Buttermilk Pancakesit, joissa oli mantelivoita, mascarponea, marjakompottia, vaahterasiirappia ja kookosta. Olin sen verran nälkäinen, että tilasin lisäksi Halloumi & Avo Baot, eli baosämpylät halloumiranskiksilla, avokadolla, chilihillolla ja etikkakurkulla. Kumpikin annos oli aivan suussa sulavaa, ja lähdimme pois paikan päältä vatsat onnellisina. Tiedättekö sen tunteen, kun on syönyt aivan erityisen hyvää ruokaa, ja vatsa oikein hymyilee? :D

Jos sinulla on suunnitelmissa reissata Lontooseen, niin muista tsekata myös aiemmat Lontoon ravintolavinkit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020