Slider

3 x lounassuositus Lontooseen

elokuuta 19, 2022

Olin kerrankin kaukaa viisas, kun kuvasin ja kirjoitin ylös Lontoon lounaspaikkojeni nimet! Söin reissussa useamman superherkullisen lounaan, jotka olivat Lontoon hintatasoon nähden ok-hintaisia, eli jokaisessa mainitussa paikassa mulla meni juomineen n. 10-15 puntaa per lounas. Kaikki paikat löytyivät ihan sattumalta niiltä alueilta, joilla kulloinkin liikuskelin, ja nämä ovat lähellä paikkoja, joissa turistireissulla tulee liikuttua :)

Eli tässäpä tulee muutama meikäläisen tykkäämä paikka, jos joku teistä on reissaamassa Lontoon suunnille!

B Bagel London

54 Wardour Street
Aamupalalle tai lounaalle vinkiksi kannattaa laittaa korvan taa tämä Sohossa sijaitseva suloinen bagel-paikka. Söin aivan mielettömän herkullisen lohi-tuorejuustobagelin, vaahterasiirapilla makeutetun chia-vanukkaan (nam!) sekä trooppisen smoothien. Bagel oli täydellinen yhdistelmä sitkoa ja pehmeyttä, en ymmärrä miten se oli valmistettu niin hyvin... Smoothie olisi voinut olla vähän paksumpaa, mutta bagel ja vanukas olivat kyllä ihan 10/10.

Paikka on sisältä tosi pieni, istumapaikkoja on vain 2-3 kappaletta, mutta ulkona oli ainakin näin elokuussa pieni terassialue, josta oli kiva seurailla ohi käveleviä ihmisiä.

Honi Poke

82 Dean Street
Jos tykkää bowleista ja japanilaisesta ruoasta, tämä lounaspaikka kannattaa kirjoittaa ylös. Honi Pokella on ilmeisesti useita sijainteja, mutta itse kävin Sohon ravintolassa, johon oli helppo poiketa Oxford Streetin shoppailuiden parista.

Söin kulhon, jossa oli mm. lohta, mangoa, marinoitua kurkkua, seesaminsiemeniä, edamamepapuja, tummaa riisiä, kevätsipulia, chili-valkosipulikastiketta. Setti oli niin maukas, että olisin voinut syödä siellä lounaan joka päivä vain kokeillakseni koko listan läpi...

Chi Chi + The Pasta Family

Old Spitalfields Market, 4 Crispin Place
Tämä ihana pasta-auto sijaitsee Liverpool Streetin lähellä Spitalfields Marketin alueella. Old Spitalfields Market on markkina-alue, josta löytyy paitsi upeita tuotteita kauppaavia kojuja ja kirppisalue, myös ihania kauppoja (mm. Anthropologie, Lulu Lemon jne.), ruokarekkoja ja ravintoloita.

Chi Chi + The Pasta Family oli itselleni uusi tuttavuus, mutta aivan taivaallinen sellainen. Nautiskelin jokaisen haarukallisen tryffeli-sienipastaani oikein hekumoiden, niin hyvää se oli. Juttelin vielä oikein erikseen kokin kanssa, hän vaikutti olevan italialainen ja se maistui myös ruoassa... Osaisinpa itsekin tehdä näin hyvää pastaa kotona!

Toivottavasti näistä on iloa ja apua, jos joku siellä ruutujen takana suunnittelee reissua Lontooseen :) Otan mielelläni Lontoon vinkkejä vastaan myös teiltä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020