Slider

Ihana viikonloppu

elokuuta 22, 2022

Iloista uutta viikkoa! Meillä oli aivan ihana viikonloppu, kun perjantaina iltapäivällä noudettiin Helsinki-Vantaalta Joen paras ystävä ja tämän tyttöystävä, ja otettiin suoraan nokka kohti Lahden motaria ja kesämökkiä. Ei olla nähty heitä sitten helmikuun 2020, jolloin he kävivät Suomessa juuri ennen kuin korona alkoi. Jälleennäkeminen on ollut niin ihanaa, ja ollaan nautittu toistemme seurasta ja tutustettu brittejä Suomi-mökkeilyn saloihin ja eksotiikkaan koko viikonloppu! Se on niin hassua, miten itselle aivan normaalit asiat ja tavat ovatkin briteille ihan kummallisia, heh.

Aktiviteetteihin on lukeutunut mm. puusaunaa, soutelua, kirppistelyä, suppausta, korvapuustien leipomista, tähtien katselua ja satelliittien bongausta, grillausta, Neitvuorelle vaellusta, marjanpoimintaa ja tietysti kanttarellikastiketta, nam. Käväistiin myös isäni luona kaupungissa nopeasti moikkaamassa, ja tänään pojilla on aikomuksena tehdä hieman halkohommia ennen kuin illalla ajelemme takaisin Helsinkiin.

Niin ihana viikonloppu takana!Zara shirt
Pixie Girl Petite trousers (*gifted/saatu)
Gucci flats
Chanel bag

Asu on parin viikon takaa, mutta ennustan siitä jo nyt tämän alkusyksyn toimistounivormua, heh... Musta satiinipaita on ollut ostoslistallani jo kauan, ja täytyy sanoa, että sen hankinta tuossa kesäkuussa oli kyllä ihan huippupäätös! Helteiden vuoksi sille ei ole vielä tullut niin paljoa käyttöä, mutta piakkoin se on varmasti yksi käytetyimmistä vaatekappaleistani, sen verran yhteensopiva se on oikeastaan kaiken kanssa. Kesällä olen parittanut sen myös mustien sortsien kanssa, mikä näyttää omaan silmääni aivan superkivalta :)

Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille!

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020