Slider

Kuvaukset Lontoossa

elokuuta 24, 2022

Sain juuri ennen Lontooseen lähtöäni idean tutkiskella Airbnb’n Elämykset-puolta, josta voi buukata itselleen monenmoisia elämyksiä koettavaksi paikallisten kanssa. Sieltä löytyy paitsi esimerkiksi kokkikurssia ja historiatoureja, myös valokuvausta ja vaikkapa maalausta ja viininmaistelua. Olen aiemmin buukannut tuon Elämykset-puolen kautta kävelyä ja valokuvausta yhdistävän tourin Los Angelesiin, ja se oli aivan ihana kokemus. Niinpä rohkaistuin kokeilemaan valokuvaajan palkkausta tällä kertaa yksin myös Lontoossa ja vitsit, miten kivaa se oli!

Valitsin lukuisten kuvaajien joukosta ukrainalaisen Anastasian, ja tapasimme eräänä aamuna klo 9.00 Westminster Abbeyn edustalla. Meillä oli seitsemän eri kuvauslokaatiota, mutta kaikki hyvin pienen piirin sisällä. Tässä muutama otos tuosta yli 200 kuvan kasasta, jotka hän minulle lähetti....Meillä natsasi Anastasian kanssa jutut hirveän hyvin yhteen, ja kuvasimme tasan tunnin. Hänellä oli mielettömän hyvin hallussa kaikki parhaat kuvausspotit ja kuvakulmat, huomioiden Lontoon ikoniset nähtävyydert ja ominaispiirteet, kuten double deckerit ja iki-ihanat puhelinkopit. Kuvat sain sovitusti seuraavana päivänä. Ainoa haasteemme oli sää - aurinko porotti taivaan täydeltä ilman ainuttakaan pilveä ja asteita oli hikiset +35, pilvisellä säällä kuvat olisivat onnistuneet vielä paremmin.

Sain silti tosi monta aivan ihanaa kuvaa itselleni muistoksi tästä reissusta, vai mitä te olette lopputuloksesta mieltä? Oletteko koskaan ostaneet mitään palveluita tai kokemuksia Airbnb'stä? :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! 😍 Ja ihana kun jaksat vielä niin aktiivisesti päivitellä blogia - tuntuu, että blogiskene on muuten vähän kuollut jo 😭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana!! Ja siis mua henkilökohtaisesti kans harmittaa niin paljon, että aktiivisesti päivittyviä blogeja on nykyään niin vähän ja "nopea media" on se juttu nyt :( Kyllähän sen näkee, että blogeissa on paljon vähemmän kävijöitä kuin esim. Instagramissa, mutta silti tykkään tehdä tätä edelleen. Kiitos hirveän paljon kommentista <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020