Slider

Valkoinen midimekko ja sen tarina

elokuuta 26, 2022

Iloista perjantaita sinne ruutujen toiselle puolelle! Edessä on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, mikä tulee todella tarpeeseen. Kesä on ollut täynnä toinen toistaan ihanampia menoja, mutta kyllä sitä täysin vapaata ja suunnittelematontakin aikaa tarvitaan. Saatetaan käydä Jennin kanssa sunnuntaina kuvaamassa yhdet tai kahdet asut, ja lauantaina täytyy postata yhden asiakkaani somemateriaalit heidän tililleen, mutta käytännössä viikonloppu on muuten tyhjää täynnä, jihuu!

Käytännössä varmaan päädyn tuijottamaan Chicago Mediä (Netflixissä oli vain kaudet 1-4, niin jouduin ostamaan 5-7 varten Viaplayn, dääm) ja organisoimaan kotona kaappeja, mikä on mun lemppareinta aivot narikkaan -puuhaa, heh. Voisin mahdollisesti myös pitkästä aikaa leipoa jotain, hmm...Zara dress
Gucci flats
Chanel bag

Kuvien mekko on yksi ihan tämän kesän lemppari, joskin sen metsästys oli aikamoinen projekti. Tilasin sen ensin nettikaupasta Itiksen myymälään, jossa sen myös sovitin. Koko oli itselleni liian iso (Zaran vaatteista ei koskaan sovittamatta tiedä), joten palautin tämän nettitilauksen heti paikan päällä kassalle. Nettisaldojen mukaan kokoa pienempää pitäisi löytyä keskustan myymälästä, jonka sulkeutumiseen oli 45 minuuttia aikaa. Hyppäsin heti autoon ja suuntasin kohti keskustaa, ja olin keskustan Zaran ovella tasan 15 minuuttia ennen sen sulkemisaikaa.

Shokki oli suuri, kun minua ei päästetty siinä vaiheessa enää sisälle myymälään! Olivat kuulemma jo alkaneet siivoamaan, eli asiakkaita ei päästetty enää sisälle. Sisällä ei näkynyt muitakaan asiakkaita. Selitin, että haluan ihan sovittamatta nopeasti ostaa tämän yhden mekon, joka itseasiassa roikkui oven viereisessä rekissä, mutta myyjä ei suostunut tähän eikä tosiaan päästänyt minua enää sisälle. Olin ihan pöllämystynyt hetken aikaa! Lopulta kävin ostamassa mekon seuraavana päivänä, mutta siinä vaiheessa se oli siirretty väliaikaisesti jo heidän varastoonsa, jolloin jouduin vaivaamaan myyjää sen sieltä noutamaan. Voi huoh! Loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta oli kyllä kummallinen kuvio... Jätin palautetta sekä netin kautta että tutulle Zara Suomen myymäläpäällikölle, joka myös hämmästeli asiaa. Ei kuulemma ole mikään yleinen käytäntö!

Tämän pienen stoorin saattelemana toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua!

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020