Slider

Khaki Jacket

elokuuta 29, 2022

Iloista maanantaita, toivottavasti viikonloppu sujui teillä kaikilla kivasti! Ihanaa, kun eilen illalla pamahti Helsingissä taivaalta oikein kunnon ukkonen, ja kauan kasaantunut, raskas ilma sai vihdoin ropista alas. Käytiin illalla Joen kanssa Lammassaaressa ja Kuusiluodolla pienellä iltakävelyllä moikkailemassa Kuusiluodolla kesän yli asuvia ja vapaasti laiduntavia lampaita. Ehdittiin juuri ajella kotiin, kun ukkonen alkoi. Rakastan niin kuunnella kodin lämmöstä käsin sateen ropinaa ja ukkosta, ai että oli tunnelmallista. ♥

Käytiin eilen aamulla kuvailemassa Jennin kanssa parit asukuvat, mutta hitsit, jotain tapahtui kamerallani kuvatuille kuville... Sain ne talteen kyllä, mutta laatu oli ihan rakeinen. Sama päti näihin tämän postauksen kuviin, joskin ei ihan yhtä pahasti kuin niihin kahteen muuhun. En varmaksi tiedä, liittyikö ongelma kameran asetuksiin kuvaushetkellä vai siihen, millä tavalla siirsin kuvat koneelle, mutta epäilen jälkimmäistä koska tein sen eri tavalla kuin ennen. Aion silti postata nämä kaikki kolme rakeista settiä, koska tykkäsin asuista - pahoittelut siis etukäteen laadusta!



H&M jacket
Mango dress
Converse shoes
Chanel bag

Kuvissa näkyvä khakivihreä takki on suosikkini jo parin kesän takaa. Muistan, kuinka arvoin sen ostamista edes takas, kerran jo ostin ja palautin, kunnes lopulta ostin uudelleen. Ja onneksi tein niin, koska tästä on tullut aivan suosikki! Tämä kesä on ollut niin lämmin, ettei käyttöä ole kauheasti vielä tullut, mutta alkusyksyn varmasti jälleen asun vuorotellen tässä ja trenssitakissa.

Mangon paitamekon ostin jo alkuvuodesta, vaikka en päässyt sitä ennen lämpimämpiä kelejä käyttämään. Aivan täydellinen vaatekaapin kulmakivi, jossa on myös taskut(!!).

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020