Slider

Huonoja uutisia, harmaa päivä sekä harmaa asu

tammikuuta 26, 2023

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Torstai täräytti tänään aivan puskista tulleilla huonoilla uutisilla, ja ironisesti tämä hirmuisen harmaa ja pilvinen sääkin sopi teemaan. Mennään siis postauksessaakin tällä harmaalla asulla, heh. Huonoissa uutisissa olisi houkutus jäädä vellomaan, mutta sehän ei ketään auta, eli päätettiin, että tämä yksi päivä voidaan asiaa surra ja siitä ahdistua, ja sen jälkeen aletaan puskea eteenpäin jatkamiseksi. Kukaan ei onneksi kuitenkaan ole kuollut, eli mitään lopullista ei ole menetetty.

Kirjoitin viime viikolla siitä, kuinka olen tänä talvena innostunut sävy sävyyn -lookeista, ja tämä harmaa-musta asu jatkaa samaa linjaa! En tiedä, miksi nämä miellyttää silmää tällä hetkellä niin paljon, varmaan Instagramin altistusta ja ansiota... Iskeekö teihin yhtä kovasti?

other-stories-grey-wool-coat-arket-beanie-all-grey-outfit-winter-style-4 other-stories-grey-wool-coat-arket-beanie-all-grey-outfit-winter-style-3 other-stories-grey-wool-coat-arket-beanie-all-grey-outfit-winter-style-1 other-stories-grey-wool-coat-arket-beanie-all-grey-outfit-winter-style-2

& Other Stories coat (*link)
H&M Men jumper
H&M trousers
Vamsko boots
Arket beanie (*link)
YSL bag

Tämä *Storiesin takki on uusin lisäys ajattomaan takkikokoelmaani, ja meillä tulee varmasti olemaan pitkä yhteinen tie edessä. Rakastan tuota mallia, joka on samaan aikaan strukturoitu, mutta kuitenkin rento, ja villakangas sisältää peräti 69 % villaa, eli on superlämmin näin pakkasillakin! On ihanaa, kun löytyy lämpimiä variaatioita toppatakeille, niin saa arkilookeihin vähän vaihtelua.

En ole koskaan oikein ollut pipoihminen, ja sain teininä jatkuvasti vanhemmiltani noottia siitä, etten käyttänyt ulkona pipoa... Olen oikeastaan löytänyt ne vasta parin viimeisen talven aikana, kiitos tämän *Arketin pipomallin, joka istuu tähänkin päähän. En ole siis oikeasti tähän ikään mennessä ennen näitä löytänyt itselleni istuvaa pipoa :D Näiden hinta on aika korkea, mutta pipo on varmasti laadukas ja pitkäikäinen, ja ennen kaikkea tähän ihmekuulaan istuva, eli joka pennin arvoinen. Materiaali ei myöskään kutittanut enää ensikäytön jälkeen, vaan muuttui tosi pehmeäksi, mitä tämä herkkis arvostaa kovasti.

Iloista loppuviikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020