Slider

Rento viikonloppuasu ja matkamessuja

tammikuuta 23, 2023

Viikonloppu hurahti ohitse ihan ennätysvauhtia, mitä ihmettä?! Perjantaina kävin extemporena Matkamessuilla ystäväni Jennyn kanssa. Jostain ihmeen syystä emme ole nähneet vuosiin, aikataulut vaan menevät aina niin ristiin! Oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa, ja juttu luisti just niin mahtavasti kuin aina ennenkin ❤ Pääsin ensimmäistä kertaa tapaamaan myös Jennyn ihanan yksivuotiaan, joka oli aivan mahdottoman suloinen pieni tupsupää.

Matkamessuilla herkuttelin meze-lautasella, vitsi nuo Filoksen tuotteet on kyllä vuodesta toiseen meikäläiselle aina matkamessujen ykkönen! :D Inspiroiduin matkamessutarjouksista ostamaan meille myös reissun elokuun alkuun, enkä malta odottaa. Koronan vuoksi ei tullut pariin vuoteen kunnolla matkustettua, ja on ihana, kun tänä vuonna edessä on kaksi matkaa, ja molemmat ennen kokemattomiin maihin. Rakastan sitä fiilistä, kun tulevaisuudessa on jotain erityistä odotettavaa, se aina piristää niinä arjen harmaimpina päivinä!

arket-black-wool-coat-winter-outfit-black-beanie-winter-style-1 arket-black-wool-coat-winter-outfit-black-beanie-winter-style-3 arket-black-wool-coat-winter-outfit-black-beanie-winter-style-2

Arket coat
H&M trousers
H&M jumper
H&M boots
Arket beanie
Chanel bag

Nykyään hieman vierastan mustavalkoisia asuja ilman, että rikon kokonaisuutta jollain kolmannella sävyllä - yleensä beigellä tai khakilla. Kolmen värin sääntö pätee siis edelleen, kirjoitin siitä postauksen joitain vuosia sitten.

Tämän asukokonaisuuden eri variaatioissa olen asunut oikeastaan koko talven. Välillä takin, bootsien, pipon ja laukun väri vaihtuu, mutta sama kaava toistuu. Juuri tästä syystä rakastan klassisia ja laadukkaita vaatekappaleita ja sivuan kapselivaatekaappi-ideaa sillä ajatuksella, että ne vaatekaapin kulmakivet ovat jokaisen asukokonaisuuden alku ja juuri :) On totta kai vaatinut aikaa ja rahaa löytää esimerkiksi täydelliset villakangastakit käyttämissäni perussävyissä, mutta nyt ne kulkevat mukanani vuosia, elleivät jopa vuosikymmeniä, eli yhden laadukkaan takin yhden käyttökerran hinta on loppupeleissä todella vähän. Ajattelenkin nykyään shoppaillessani ennen kaikkea cost per wear-periaatteella.

Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää toimivamman vaatekaapin rakentamisesta? Kävittekö Matkamessuilla? Ihanaa uutta viikkoa kaikille ❤

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Kyllä vaatekaapin rakentamiselle! Itselläni valtavia haasteita yhäkin :D

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020