Slider

Kolmen värin sääntö

elokuuta 14, 2020

Rakastan lukea erilaisista pukeutumiseen ja ulkonäköön liittyvistä leikkisistä säännöistä, joita klassisen kauniit tyyli-ikonit noudattavat. Tähän teemaan liittyvää artikkelia tällä viikolla lueskellessa tajusin, etten kuollaksenikaan muista, olenko ikinä kertonut teille itse noudattavani pukeutumisessa pääasiassa kolmen värin sääntöä?

Luin tästä joskus aikoinani jostain muotilehdestä, joita suurkulutin Lontoossa muotimarkkinointia opiskellessani, ja otin sen jo silloin käyttöön. Edelleenkin joskus (ja varsinkin vuosina 2013-2015) päälleni eksyy mitä kirjavinta settiä, mutta huomaankin sen siinä omassa olossa ja itsevarmuudessa! Se on tosi jännä juttu, mutta kun asun harmonia katoaa, myös oma oloni on vähän epämukava. Kolme väriä on juuri tarpeeksi tuomaan mielenkiintoisia kontrasteja ilman, että kokonaisuus on yksinkertaisesti liikaa.


H&M blazer
Zara body
Vagabond heels
Rebecca Minkoff bag

Kaksi väriä taas olisi mielestäni liian vähän ja liian tylsä. Kuten yläpuolella sanottua, en noudata tätä mitenkään orjallisesti, mutta olo on tosiaan kotoisampi niissä asuissa, joissa tämä periaate toteutuu! Tykkään myös jatkaa värikkäästä printtivaatteesta löytyvää sävyä toisessa vaatekappaleessa yksivärisenä, koska näin koko asu kietoutuu kauniisti yhteen.

Ennen en voinut muuten myöskään edes kuvitella pukevani kullan sävyisiä koruja, mutta nykyään ne on ihan mun lemppareita, eritoten yhdistettynä helmiin. En äkkiä keksi kauniimpaa, kuin erilaiset, modernit helmikorvakorut kullan sävyisillä metalliosilla. Ennen puin aina vain hopean sävyisiä koruja, vihkisormuksenikin on valkokultainen...

Onko teillä mitään hassuja sääntöjä pukeutumisen suhteen? Kumpi teitä viehättää enemmän, hopea vai kulta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020