Slider

Täydellinen aamupala Helsingissä

elokuuta 15, 2020

En syö aamupalaa lähes ikinä, koska en pysty syömään mitään heti aamulla, mutta hieman myöhemmin syötäviä brunsseja rakastan. Olen kuitenkin ollut tosi huono löytämään kahviloita ja ravintoloita Helsingistä, eli olen aina vähän hukassa niiden kanssa jos joku kysyy suosituksia... Kerrankin siis tässä tulisi nyt yksi erittäin vahva suositus, käytiin tänään nimittäin testaamassa ystäväni Iidan kanssa Iso-Roballe vasta auenneen Animan tarjonta.

Animalla on suloinen pieni terassi, joka tosin on niin suosittu, että paikkaa voi olla ruuhka-aikaan vaikea saada. Me jäätiin hetkeksi kuitenkin kytikselle, ja saatiin lopulta meille kahdelle riittävä reunapöytä. Sisätilatkin olisivat olleet oikein viihtyisät :) Menu on juuri sopivan kokoinen, ei liian suuri tai liian pieni. Mä tilasin lehtikaalipesto & ricotta toastin, smoothie bowlin sekä appelsiinimehun. Iida tilasi saman toastin, jälkkäriksi tuollaisen vadelmatoastin sekä jonkin toisen mehun, olisikohan siinä ollut porkkanaa. Mehut olivat tuorepuristettuja.

ANIMA (Iso Roobertinkatu 24, Helsinki)

Ja voi että se oli hyvää. Niin hyvää, että teki mieli itkeä! Tuo pestoleipä oli ehkä parasta, mitä olen ikinä syönyt, ihan kaikissa maailman ruokakategorioissa. Myös smoothie bowl talon itsetehdyllä granolalla hupeni parempiin suihin hyvin nopeasti ja Iidan jälkkäritoast oli aivan superhyvää, kun maistoin siitä pienen palan. Jos jotain huonoa pitäisi keksiä, oli mun 5€ maksanut appelsiinimehu todella pieni ja siitä ei riittänyt kuin ihan muutama pieni huikka. Kuvasta ei sitä näe, mutta Iidan mehulasi oli siis paljon suurempi kuin mun, ja mulla oli jääpaloja, ja silti lasi oli täytetty vain noin puolilleen.

Instagramin mukaan Anima tarjoilee myös viinejä, olutta ja drinkkejä. Ehdottomasti täytyy siis mennä joku ilta tuonne Joen kanssa deiteille testaamaan joku ihana drinkki tuon pestoleivän kaverina, nam!

Iloista viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020