Slider

Uutta korulippaassa

elokuuta 16, 2020

Perjantain postauksessa tunnustin olevani nykyään kultaan ja helmiin menevä harakka, mitä koruihin tulee. Viime aikoina korulipas on täydentynyt muutamilla superkauniilla koruilla, jotka ovat jo näkyneet tai tulevat näkymään asukuvissakin, ja ajattelin esitellä ne teille näin lähemmin ihan omassa postauksessa!

Valitettavasti mikään näistä ei ole oikeaa kultaa, vaan ihan perus ketjukauppojen "rihkamaa". Mielelläni ehdottomasti ostaisin jotain yhtä kauniita oikeista kultakaupoista ja aitokultaisina enkä vain sen värisinä, mutta kultakauppojen myymät mallit eivät vain miellytä omaa silmääni tarpeeksi. Tai sitten esimerkiksi niiden myymät aitokultaiset korvakorut vain painavat liikaa mun korvalehdille, auts.


Toistaiseksi siis rihkamalla mennään, mutta pidän näistä tosi hyvää huolta ja silti arvostan niitä ihan yhtä paljon kuin arvostaisin kalliimpiakin koruja :) Hauskat kultapalloiset sormukset löysin Glitteristä toissa viikolla, ja molemmat korvisparit tilasin Asokselta heinäkuussa. Ihana valkoinen satiiniscrunchie helmellä löytyi myös Glitteristä kotinutturaa piristämään, voiko söpömpää olla?!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020