Slider

Cargotakki ja pilkkumekko

elokuuta 17, 2020

Niin kauan kuin muistan, olen fiilistellyt cargotakkeja, eli maastonvihreitä puuvillaisia rotseja. Niissä vaan on sitä jotain ja ne sopii ihan kaiken kanssa, oli jalassa sitten farkut tai hulmuavat helmat! Edellisen rakkaan yksilön ostin vuosia sitten kirpparilta, mutta mitä lähemmäs kolmeakymppiä tässä puksutellaan, sitä enemmän takki natisi liitoksistaan... Useistakin eri syistä, kröhöm. Sitä oli myös haastavaa yhdistää neuleisiin, kun se oli niin nafti. Siispä alkukesästä totesin, että nyt on ehdottomasti aika uudelle cargotakille!

Lähdin projektiin kiirehtimättä ja täydellistä yksilöä etsien, fiilistelin ihan rauhassa kaikkia alkukesän safarihenkisiä mallistoja. Päädyin ainakin kuukauden pohdinnan jälkeen tähän Hennesin puuvillaiseen, leveään malliin ja toivon tälle vähintään yhtä pitkää ikää kuin edelliselle takille. Se oli mulla käytössä muistaakseni jotain 6-7 vuotta ja sitä ennen vielä edellisellä omistajallaan varmasti jonkin aikaa - tämä on mun mielestä ihan kunnioitettava yhteenlaskettu ikä nykyisessä fast fashion -kulttuurissa. Takki olisi ehdottomasti kestänyt käytössäni kauemminkin, jos olisi ollut kooltaan sopiva, mutta nyt se sai uuden elämän ystäväni vaatekaapissa.


H&M cargo jacket
H&M dress
Vagabond sneakers
Asos earrings
Primark bag

Viikonloppuna yhdistin takin tähän pallomekkoon, josta on ihan yllättäen muodostunut yksi lempivaatekappaleistani. Sen söpö, röyhelöinen malli tulee paremmin esille vuosi sitten otetuissa asukuvissa täällä. Uusi takki tulee näyttämään aivan superkivalta myös farkkujen ja muhkeakauluksisen neuleen kanssa sitten, kun ilmat näiltä elokuun helteiltä kylmenevät syksyn mittaan. Valitsin tarkoituksella oversize-mallin, jotta alle mahtuu se kaapin muhkeinkin neule ilman että olo on ihan lääh ja puuh! :D

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020