Slider

Kukonaskelia & ihana viikonloppu

marraskuuta 28, 2022

postaus sisältää mainoslinkkejä

Takana on pitkästä aikaa mitä ihanin viikonloppu, jolloin ehdin kerrankin vähän hengähtää kotosalla. Syksy ja erityisesti vuoden viimeiset kuukaudet ovat aina niitä kaikista kiireisimpiä, jolloin huomaan viikkojen hurahtavan ohitse ihan junan lailla samalla, kun itse hiihdän tukka putkella. Päivätyössä täytyy yrittää saada maailma valmiiksi ennen joulua, freelancer-töitä rittää ja jollain ajalla pitäisi nähdä kavereitakin ja viettää pikkujouluja ja sen sellaisia. Kaikesta tästä kiireestä nautin, mutta monesti joulu yhtäkkiä tupsahtaa sitten ovelle ilman, että sen lähestymistä itse huomasinkaan! :D

Lauantaiaamuna pystytettiin ja koristeltiin meidän ihana lumikuusi, jonka esittelen vielä tarkemmin heti, kun ehdin valoisalla napsia siitä kuvat :) Kuusiprojektin jälkeen suuntasin äitini kanssa Aleksanterin teatteriin katsomaan näytelmää Kaikki ystäväni, joka oli ihan tosi ihana ja hauska. Pohdin ajatuksia herättäneen näytelmän aikana monen monta kertaa omia ystävyyssuhteitani ja sitä, miten onnekas olen, kun itselläni on niin ihania ystäviä. Suosittelen näytelmää, se taitaa pyöriä vielä monta kuukautta!

valmis-kukonaskel-takki-26-kopio kukonaskel-takki-29 kukonaskel kukonaskel-takki-30 valmis-kukonaskel-takki-4-kopio

Forever New houndstooth coat (*link)
New Look knitted dress (*link)
New Look boots
Chanel bag

Sunnuntaina suuntasin kuvaamaan pimeään marraskuun aamuun Jennin kanssa, ja käytiin Espresso Housessa välilämmittelyillä. Itse en juo oikein mitään kuumia juomia, paitsi silloin tällöin kaakaota, ja se harmittaa aina talvella, kun olisi ihana tehdä lumikävelyitä lämmin kupillinen käsissä... Nyt rohkaistuin maistamaan ensimmäistä kertaa chai lattea, ja vitsit se olikin ihanaa, erityisesti tähän joulukauteen mausteineen niin sopivaa. Ensi kerralla heittäydyn villiksi ja yritän uskaltaa kuulkaas maistaa macha lattea!

Etsin tällaista kukonaskelkuvioista takkia koko viime talven, tuloksetta. Alkusyksystä iskin silmäni tähän kuvien *upeaan yksilöön, mutta lähes 200 euron hintalappu pisti tehokkaasti jarruja. Onneksi odottelin kärsivällisesti Black Weekiin, nimittäin niissä aleissa sille jäi hintaa enää kuutisenkymppiä - huomattavasti parempi hinta! Tein muutaman muunkin vastaavan löydön Black Week -alennuksista, eli ostin tuotteita, joita olen jo kauan halunnut hankkia, mutta joiden suhteen jäin odottelemaan alhaisempaa hintalappua. Alla oleva *neulemekko on tällä hetkellä myös alennuksessa ja maailman mukavin ja pehmein. Yleensä en pidä vartalonmyötäisistä mekoista, koska ne korostavat jokaista muhkuraa ja makkaraa, mutta tämä laskeutuu tosi kauniisti. Eli suosittelen!

Teittekö te Black Friday -löytöjä? Ihanaa uutta ja lumista viikkoa sinne!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020