Slider

Joulukuusi 2022

joulukuuta 01, 2022

Iloista joulukuuta! Vuoden ihanin aika on taas täällä, ja vihdoin marraskuun loppupuolella oli aikaa koristella joulukuusi ihan kaikessa rauhassa! Isäni ja äitipuoleni naureskelevat joulutukselleni joka vuosi ihan huolella, he kun laittavat kuusen vasta juuri ennen aattona tai jopa vasta aattoaamuna. Meikätyttö aloittaa kuusifiilistelyn jo marraskuun puolella. Onhan se kuusi niin ihana, että miksi siitä ei nauttisi kauemmin aikaa! Sitä paitsi Briteissähän koristelu aloitetaan jo näin loppusyksystä, ja meidän kotitalous on puoliksi britti.... ;)

Ostin upean lumikuusemme marraskuussa 2019, mutta muutimme nykyiseen asuntoon silloin juuri joulun alla, eli silloin se ei päässyt heti käyttöön. Viimeiset kaksi joulua se on kuitenkin palvellut ihanasti, ja putki sen kuin jatkuu! Jonkin verran se karisee aina koristelu- ja purkuvaiheessa, muttei onneksi käytössä laisinkaan, eli meillä on varmasti vielä monen monta yhteistä lumijoulua edessä.

Tältä näyttää vuoden 2022 joulukuusemme!

joulukuusi2022-3 joulukuusi2022-7 joulukuusi2022-4 joulukuusi2022-12 joulukuusi2022-6

Video koristeluprosessista löytyy muuten täältä!

Hankin joka vuosi muutamia yksittäisiä koristeitä lisää, makuni on muuttunut esimerkiksi viimeisen kymmenen vuoden aikana tosi paljon. Nyt se alkaa vihdoin asettua, ja monta vuotta putkeen lemppareitani ovat olleet kullan ja messingin sävyiset, eri tavalla pintaviimeistellyt pallot. Sekaan mahtuu kuitenkin aina muutamia uniikimpia kaunokaisia ja karkkikeppejä, ja tuo kokonaisuus on yhdessä mitä valloittavin ♥

Oletteko te jo pystyttäneet joulukuusta tai koristelleet kotia muuten?

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020