Slider

Kuntoprojektin tilannepäivitys

maaliskuuta 21, 2023

Kolmisen viikkoa sitten kirjoitin aloittaneeni kuntoiluprojektin yhdessä ystäväni kanssa. Vähän jännitti, tulenko ikinä kirjoittamaan aiheesta enää uudelleen, mutta voin ihan superylpeänä ilmoittaa, että edelleen vajaan kuukauden jälkeen jatketaan samalla innolla eteenpäin! Tämä on niin valtavan suuri ja ennen kuulumaton juttu meikäläisen tyyppiselle ihmiselle, joka on aina vihannut liikuntaa isolla V:llä. En ole koskaan saanut siitä sitä kuuluisaa hyvää oloa tai lisäenergiaa arkeen, liikkuminen on ollut aina taistelua. On ollut ajanjaksoja, kun olen saanut sitä tehtyä jopa kuukausia, mutta en ole silti hirveämmin nauttinut siitä.

Uskon Maikin ohjelman sopivan itselleni hyvin ja se on ainakin näin alkuun ollut helppo, tasapainoinen ja kiva tehdä, mutta varmasti kaikista suurin vaikutus on ollut ystävän kanssa yhdessä liikkumisella. Kertaakaan ei ole ollut olo, etten haluaisi lähteä salille, vaan ennemminkin päinvastoin - ollaan jouduttu pakottamaan itsemme pitämään myös lepopäiviä. Voitteko kuvitella tällaista minun suustani! :D Lisäksi tässä on ollut pieniä flunssanpoikasia, jotka olen onneksi saanut katkaistua heti alkuun, ja silti ollaan käyty treenaamassa melkein joka viikko se kolme kertaa. Itselle edelleen ajatuksen tasolla ihan utopistista, mutta silti just nyt totta.

IMG-3799

Vinkkinä siis muillekin, jotka ovat aina strugglanneet liikunnan ja vaikka juuri kuntosalin kanssa, että oletko kokeillut sitä yhdessä kaverin kanssa? Itseäni salilla käymisessä on aina jännittänyt se, että jos vaikutan jotenkin hölmöltä, kun en osaa. Tässä auttaa kaverin läsnäolo niiiiin paljon! Ainakin itse olen päässyt siitä (ylipäätään niin turhasta!) häpeästä eroon, kun ollaan yhdessä tutkittu laitteita ja tekniikoita ihan rauhassa. Ollaan kaksi aloittelijaa, mutta ollaan viime aikoina melkein joka treenikerralla tehty Maikin ohjelman perään vielä 2-4 lisälaitetta ihan vaan kokeilu- ja opettelumielessä. Suosittelen!

Meillä on tällä hetkellä treenien pohjana tosiaan käytössä tuo Maikki Marjaniemen Vahva nainen: Rasvanpoltto -ohjelma, ja siinä treenataan joka treenikerralla koko kroppa lyhyesti läpi. Minkään liikkeen kaikkia sarjoja ei myös tehdä kerralla putkeen, vaan kahden eri lihasryhmän liikkeitä tehdään pareina, vuorotellen. Uskon tämän tekniikan toimivan itselleni huomattavasti paremmin, kuin erilliset jalkapäivät, käsipäivät jne. Olen ainakin jo alle kuukaudessa alkanut huomata kropassa tuloksia, jotka myöskin osaltaan motivoi jatkamaan treenejä! Valehtelisin, jos väittäisin, ettei myös ulkonäkö olisi itselleni treenaamisessa osamotivaattori, joten pieniä tuloksia on ollut kiva huomata jo näin lyhyen ajan jälkeen :) Olen saanut myös paljon apua niskahartiaseudun kipuihin ja selkään, jotka ainakin tällä toimistotyöläisellä ovat olleet jatkuvasti jumissa.

Voin ainakin tällä lyhyellä kokemuksella suositella Maikin treenejä, sillä ne on omaan silmääni suunnattu ihan tavalliselle naiselle, joka kuitenkin haluaa tuloksia. Eli ne ovat aloittelijalle huomattavasti vähemmän pelottavia kuin monet muut somessa mainostetut ohjelmat! :D

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuva by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020