Slider

Maaliskuun parhaat

maaliskuuta 31, 2023

Salilla käynti


En voi vieläkään uskoa, että oon saanut salilla käynnin näin mahtavaan vauhtiin ja ennen kaikkea pitänyt sitä yllä! Pahoittelut kaikille, jotka ovat tätä teemaa jo aivan täynnä, tämä on itselleni vaan suunnilleen yhtä suuri ihme, kuin miljoonan euron voitto Lotossa :D Toivon yli kaiken, että saan tämän muutettua oikeasti pitkän aikavälin elämäntyyliksi, ja toistaiseksi ainakin rutiini rullaa hyvin. Ainoa probleema on olleet kipuilevat rannenivelet, jotka on mulla aina olleet heikohkot. Eli silloinkin kun lihakset jaksaisi, ranteet välttämättä eivät. Tähän auttoi viime viikolla ostetut tukisiteet, niillä treeni kulkee paljon paremmin ja kivuitta :)

Joen äidin visiitti


Joen äiti vieraili Suomessa maaliskuun alussa, ja oli kiva nähdä näin pian uudelleen joulun jälkeen. Koronan vuoksi kun näiden näkemisten välissä on virahtanut aina useita vuosia! Käytiin mm. ihmettelemässä suomalaisia ruokakauppoja ja pullakahveilla Regatassa. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin vienyt heidät myös Löylyyn lohikeitolle. Ensi kerralla sitten :)

pixiegirl-matching-sweater-co-ord-set-ysl-loulou-small-outfit-relaxed-puma-sneakers-3

Freelancer-työt


Maaliskuussa oli useampi keikkapäivä freelancer-töiden tiimoilta, mikä on aina tosi kivaa! Rakastan sisällöntuotantoa, ideointia ja suunnittelua, on niin palkitsevaa saada asiakkailta hyvää palautetta ja uusia tarjouspyyntöjä :) Vielä kun aika ja energia riittäisi omienkin kanavien kasvattamiseen, heh. Haluaisin kovasti tehdä Youtubea säännöllisesti, esimerkiksi joka viikko, mutta hapuilen edelleen esim. kielivalinnan kanssa - kummalla kielellä sinä tykkäät katsoa enemmän (enkku/suomi)?

Synttärilahja 60-vuotiaalle äidille


Äitini täyttää huhtikuussa kokonaiset kuusikymmentä vuotta, ja juonin helmikuussa hänen päänsä menoksi lahjaa, jota olen suunnitellut jo kauan... Varasin nimittäin meille toukokuulle yhteisen matkan Montenegroon, omg! Paljastin tämän äidille maaliskuun alussa, jotta hän ehtii suunnitella vapaata reissua varten.

Ensin kerroin hänelle vain vinkkinä, että kohde (Tivat) alkaa Teellä, siitä alkoikin kunnon viestipommitus ja hän veikkasi mm. Tokiota, Tansaniaa, Tasmaniaa, Teneriffaa, Tamperetta, Turkua, Tukholmaa, Tanskaa, Tiibetiä, Turkkia, Triestaa, Taorminaa, Tunisiaa, Trinidad-Tobagoa, Tenneseetä, Torniota, Tuupovaaraa, Thassosia, Tirolia, Tuulosta, Tikkurilaa (Flamingo), Tuusulaa, Tammisaarta, Tarttoa, Torinoa, Tallinnaa, Taiwania, Thaimaata, Torontoa, Toscanaa, Touloisea, Travemundea, Trondheimia, Tangeria, Thessalonikia, Tbilistä :D Päästin hänet lopulta tuskistaan ja paljastin kohteen, joka onneksi oli hänelle mieluinen. En malta odottaa reissua sitten millään, on niin ihanaa lähteä pitkästä aikaa ihan uuteen kohteeseen ja parasta, että saan kokea sen äitini kanssa! Hänkin kihisee innosta ja googlettelee jatkuvasti kuvia Tivatista, hihi.

pixiegirl-matching-sweater-co-ord-set-ysl-loulou-small-outfit-relaxed-puma-sneakers-1

Veljenpojan yökyläily


Rakas pieni veljenpoikani kävi meillä pitkästä aikaa yökylässä, ja vaikka siinä on aina oma rumbansa ja tätin energiavarastot saa aina kunnolla kyytiä, on nuo hetket ja vuorokaudet aina maailman ihanimpia. Käytiin yhdessä ihmettelemässä Triplassa Pipsa Possun ja Jyri Possun esiintymistä, leikittiin, syötiin herkkuja, leivottiin ja katsottiin Ryhmä Hauta. Matkustettiin metrolla, bussilla ja lähijunalla, missä riitti ihmettä kerrakseen. Voi, kun aika voisi pysähtyä tähän, mutta hänkin täyttää ensi kuussa jo neljä. Vasta kävin tuota kirppua nuuhkimassa synttärillä, ja nyt hän jo läksyttää Joea siitä, ettei hän sitten saa syödä kaikkia keksejä, jotka täti ja hän leipoo :D ❤

Kodin järjestystä ja kaappien tyhjennystä


Ollaan pistetty kodin järjestyskapasiteettia hieman uusiksi, ja hankittiin vuosia meillä olleiden Ikean HAVSTA-kaappien päälle myös yläkaapit. Vitsi, miten kauniit ne on, ja miten hyvin saatiinkaan lisää säilytystilaa, vaikka samalla on aikomus luopua tyhjäksi jääneestä vanhasta lipastosta. Voi olla, että pistän sen myyntiin, tai sitten viedään se esimerkiksi mökille aittaan säilytyskalusteeksi. Täytyy vielä pohdiskella. Tuntuu, että aina saan jokaisen asuttamani kodin "toimimaan" parhaiten vasta muutaman vuoden asumisen jälkeen, sitä alkaa hahmottamaan tilaa ja sen tarpeita aina ajan kanssa paremmin. Käykö teillä samaa? :D

pixiegirl-matching-sweater-co-ord-set-ysl-loulou-small-outfit-relaxed-puma-sneakers-2

Pixie Girl Petite sweatshirt (*gifted)
Pixie Girl Petite sweatpants (*gifted)
Puma sneakers
Saint Laurent bag

Kaksi teatterireissua


Maaliskuussa tuli tehtyä kaksi reissua teatteriin, mikä oli tosi kiva juttu. Käytiin alkukuusta ensin katsomassa äitini kanssa Helsingin kaupunginteatterissa Hiljaiset sillat, ja sitten puolivälissä kuuta NoName Theatren The Neighbours, jossa rakas mieheni näytteli Wilburin osaa. Viimeisessä sain nauraa ihan kippurassa, siis näytelmä oli ihan mielettömän hyvä ja hauska! NoName Theatre on itselleni ennestään täysin tuntematon, mutta jatkossa täytyy kyllä käydä katsomassa kaikki produktiot. Ilmeisesti he tekevät jatkuvalla syötöllä uusia ja useampia yhtä aikaakin. Suosittelen, jos englanninkieliset näytelmät kiinnostavat!

Mikä oli sun maaliskuun paras juttu? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kovin ihanalta sun maaliskuu! Teatteri on kyllä ehdottomasti semmoinen formaatti jota pitäisi opetella enemmän itsekin kuluttamaan :) Samaistun kovasti tuohon, että kodin saa toimimaan vasta paljon muuton jälkeen. Kammoan oikeastaan tehdä mitään päätöksiä kodin suhteen heti, vaan varmuus valinnoille tulee nimenomaan sen asumisen kautta, kun näkee miten arki toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis äläpä, mun tulee käytyä tosi kausittain teatterissa ja sit voi mennä taas vuosia, ettei ollenkaan... Ja joo! Mulla on ollut paha tapa hankkia aina muuton tiedossa ollessa asioita valmiiksi tulevaan uuteen kotiin, ja sitten ne ei käytännössä toimikaan yhtään :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020