Slider

5 x sarjasuositus

helmikuuta 08, 2023

Ajattelin pitkästä aikaa jakaa sarjasuosikkejani, sillä edellisestä kerrasta on jo melkein kaksi vuotta. Tällaiset vinkit ovat itselleni mieluisia, sillä katson sarjoja läpi ihan kunnon bingetysvauhdilla :D Siispä tässä jälleen viisi uutta suosikkia, joita voin suositella:

The White Lotus (HBO Max)


Draamakomedia sijoittuu Havaijilla sijaitsevaan luksusresortiin ja keskittyy sen vieraisiin ja työntekijöihin, joille tapahtuu kaikenlaista kummallista. En ole vielä katsonut 1. kautta loppuun, mutta tämä osoittautui heti mielenkiintoiseksi! Katsomisen arvoinen jo pelkästään upean ja koomisen Jennifer Coolidgen vuoksi, mutta pidän muistakin hahmoista, trooppisesta ympäristöstä ja hiukkasen omituisista kohtauksista.

Love Life (Viaplay)


Tämä julkaistiin jo pari vuotta sitten, eli monelle lienee tuttu. Itse katsoin sen vasta nyt tammikuussa, ja bingetin molemmat kaudet hävettävän nopeasti :D Anna Kendrick on vaan niin ihana, mutta kakkoskausi ilman häntä oli myös hyvä. Love Lifen yksi kausi kertoo aina yhden ihmisen rakkauselämäntarinan ja sen varrelle osuvat deitit ja kumppanit, joihin tämä törmää. Ihan superihana ja hauska sarja, olisin mielelläni katsonut lisääkin kausia.

ox-denmarq-o-sofa-table-candles

Private Practice (Disney+)


Oldie but goldie! Greyn anatomian faneille varmasti jo tuttu, sillä tämä on spin off -sarja, joka kertoo Addison Montgomeryn elämästä Los Angelesissa sen jälkeen, kun hän lähti pois Seattlesta. Muistan katsoneeni tätä jo teininä, mutta nyt löysin sen uudelleen. Sarjassa on vähemmän lääketiedettä kuin esim. Greyn anatomiassa, mutta sitäkin enemmän rakkautta ja draamaa. Ah!

Cunk on Britain (Netflix)


Koomikko Diane Morganin luoma brittiläinen mockumentary, jossa omituinen tutkiva journalisti Philomena Cunk tutustuu brittiläiseen historiaan alkaen Big Bangista Brexitiin. Sarja tekee pilaa brittien tyhmyydestä, ja sama hahmo vieraili myös Death to 2020 ja Death to 2021 -dokumenteissa, jos katsoit niitä Netflixistä. Tosi erilainen sarja kuin mitä yleensä katson, mutta ihan superhauska. Varsinkin jos tykkää brittihuumorista yhtään! :D

How I met your Father (Disney+)


Alkuperäisen How I met your motherin (suom. Ensisilmäyksellä) faneille ihan ykkönen! Bingetin koko ykköskauden varmaan päivässä tai kahdessa viime vuonna heti, kun se ilmestyi :D Sarja kertoo Sophien ja hänen ystäviensä elämästä Manhattanilla, ja sarja on käsikirjoitettu vähän samaan henkeen kuin alkuperäinen HIMYM. Se ei ole kuitenkaan liian samanlainen. Naispääosassa nuorta Sophieta näyttelee Hilary Duff ja vanhempaa versiota Kim Cattrall. Odotan innosta kihisten lisää kausia!

Jaa kommenttiboksiin omat sarjavinkkisi ja kurkkaa myös aiemmat suositukseni täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020