Slider

5 x sarjasuositus

maaliskuuta 07, 2021

Ajattelin sunnuntain kunniaksi tulla jakamaan teille muutamat omat sarjasuosikit, kun näitä aina kysellään. Siis se fiilis, kun löytää uuden kivan sarjan, on kyllä ihan super, ja vielä parempi, jos sarjasta onkin useampi kausi! :D Tykkään yleisesti ottaen tosi erilaisista sarjoista, mutta kaikista eniten suosin sopivaa komediahömppää yhdistettynä draamaan. Katson myös jonkun verran dokkareita, erityisesti tosielämän rikoksiin pohjautuvia (hrrr!), ja sitten myös esim. minimalismiin ja järjestelyyn liittyvät aiheet herättävät oman mielenkiintoni.

Kaikki alla olevat sarjat muuten löytyvät joko Netflixistä tai Cmoresta. Olen pohdiskellut HBO:n hankintaa, mutta streamauspalveluita alkaa olla sitten jo aika paljon (kun laskee mukaan myös mm. Spotifyn, Photoshopin ja muut), eli nämä palvelut riittävät meidän taloudessa toistaiseksi.


Pitemmittä puheitta…

The Baker and the Beauty (CMORE)
Tästä sarjasta intoilinkin jo hetki sitten, mutta edelleen se on pakko mainita. Kuubalaistaustainen leipurin poika Daniel Garcia rakastuu girl boss it-tyttöön Noa Hamiltoniin. Miamiin sijoittuvassa sarjassa yhdistyy hauskasti kaikki, mitä meikäläinen hömppäsarjoissa rakastaa: muotia, aurinkoa, Jenkkejä, leivontaa, romantiikkaa, somea ja perhekeskeisyyttä. Sarjassa on kuitenkin myös syvempiä teemoja, eikä pelkkää pintaliitoa. Best! Hauskana faktana luin muuten, että lähes koko sarja kuvattiin Puerto Ricossa, eikä Miamissa.

Firefly Lane (Netflix)
Tämä Netflixin uusi tuotanto tuli ulos vasta helmikuussa, ja keskittyy kahteen naiseen ja heidän elämäänsä nuoruudesta keski-ikään. Takaumat ovat 70- ja 80-luvuilta, ja ”nykypäivä” sijoittuu 2000-luvun alkuun. Sarjassa seurataan paitsi hahmojen henkilökohtaista elämää, myös keskinäistä ystävyyttä, jonka muoto muuttuu ja kehittyy vuosien myötä ja sisältää paljon erilaisia tunteita laidasta laitaan. Netflix on ainakin toistaiseksi kertonut, että tälle saataisiin toinenkin kausi – toivottavasti pitää paikkansa.


IT Crowd (Netflix)
Mieheni tutustutti minut tähän sarjaan, ja pakko myöntää, että muutama jakso tähän kesti lämmetä, koska sen huumori on hyvin brittiläistä. Sitten kun tähän hurahdin, oli se menoa, ja olenkin katsonut kaikki jaksot läpi jo pariin otteeseen. Tarina keskittyy hyvin kummallisen yrityksen IT-osastolle, jota pyörittää kaksi työkaverusta, Maurice Moss ja Roy, sekä heidän pomonsa Jen Baber. Tämä on yksi niistä harvoista sarjoista, joille oikeasti nauran ääneen vatsa kippurassa!

Superstore (Netflix)
Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta, että tämä varmasti iskee täysillä jokaiseen, joka on joskus työskennellyt kaupanalalla! :D Sarja keskittyy St. Louisissa sijaitsevaan markettiin ja sen henkilökuntaan, ja päärooleissa nähdään mm. Ugly Bettystä tuttu America Ferrera. Ja mikä parasta, tästä löytyy Netflixistä jo viisi kautta! Ollaan Joen kanssa bingetetty tätä nyt pari päivää ja ollaan jo toisen kauden loppupuolella, hups...

H2o (CMORE)
Tämä oli vielä ihan pakko mainita, koska huomasin juuri, että CMORE on lisännyt valikoimaansa teiniaikojeni Summeri-suosikin, eli H2o:n! :D Kuinka moni muistaa tämän yli vuosikymmenen takaa? Sarja kertoo australaisista teinitytöistä, jotka veden kanssa kosketuksiin joutuessaan muuttuvat merenneidoiksi. Muistaakseni heillä on myös joitain taikavoimia. Ehkä pakko ihan nostalgian vuoksi katsoa tämä alusta asti.

Toivottavasti löydätte näistä jotain uutta katsottavaa ja uusia nauruja, ja kertokaa ihmeessä tännekin päin parhaat sarjatipsit, niitä ei voi koskaan olla liikaa!

2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020