Slider

Kokomusta talviasu ja vaatelöpinää

helmikuuta 09, 2023

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Tammikuun lempiasuni oli vahingossa jäänyt jakamatta tänne bloginkin puolelle, hupsista! Tämä kokonaisuus on ollut päällä monen monta kertaa, ja pidän jokaisesta sen osasta tosi kovasti. Muistatteko, kun pari postausta taaksepäin puhuin siitä, että omistan monet klassikkovaatteet ja -asusteet useassa eri värissä, ja pystyisin helposti luomaan monesta asusta saman mutta eri värisen version? :D Myös tämä lyhyt vyötettävä toppis minulla löytyy kahdessa eri värissä, kun niin kovasti tuohon malliin pari vuotta sitten ihastuin. Tämä musta on tosin isompikokoinen kuin beige vastaavani.

Vitsi miten suuri helpotus onkaan tuntea, että viime vuosina se oma tyyli on vihdoin löytynyt, ja käytän tasapuolisesti kaikkea, mitä omistan. Tai no okei, totuuden nimissä, asun kyllä leggingseissä enemmän kuin farkuissa... Edelleen vaatekaapissa on joidenkin klassikoiden mentävä aukko, ja esimerkiksi juhlavaatteita en oikeastaan omista, mutta suurimmaksi osaksi vaatekaappini on tällä hetkellä tosi toimiva. Niin ihana arjen helpotus!

all-black-winter-outfit-black-puffer-coat-outfit-saint-laurent-loulou-2 all-black-winter-outfit-black-puffer-coat-outfit-saint-laurent-loulou-3 all-black-winter-outfit-black-puffer-coat-outfit-saint-laurent-loulou-1

New Look puffer coat (*link)
ICIW leggings (link)
Vamsko boots (link)
Arket beanie (*link)
Saint Laurent bag (*link)

Voin muuten täydestä sydämestä suositella näitä Vamskon Annabel-nilkkureita, ostin ne marraskuun lopussa ja otin vähän riskillä ne ensimmäistä kertaa käyttöön joulukuun Lontoon reissulla. Ne kuitenkin muotoutuivat jalkoihini heti, eikä ollut mitään ongelmaa kävellä upouusilla kengillä 63 kilometriä neljän päivän sisällä, woo! :D

Malli vaikuttaa olevan Vamskon varastossa tosi on-off, mutta palaavat aina takaisin, eli kannattaa pitää silmällä. Oma jalkani on 37-38 ja valitsin näistä 38, se istuu täydellisesti sekä talvipohjallisella että ilman. Hieman jännitin leveäpohkeisena tuota tyköistuvaa vartta, mutta sekin mukautui tippaakaan puristamatta omaan jalkaani tosi hyvin, ja piukasti istuva varsi näyttää ihan superkivalta ainakin omaan silmääni.

Tällaista tänään - iloista torstaita teille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020