Slider

Kakkukahvilavinkki Lontooseen

helmikuuta 10, 2023

Vanhalla kunnon ikkunassa kuolaamisen taktiikalla löysimme Lontoosta aivan uskomattoman kakkukahvilan, joka paljastui itseasiassa ketjuksi, jolla on ympäri Lontoota yhteensä kuusi eri sijaintia. Voin suositella kuitenkin tätä Sohon sijaintia kaikille, joita kiinnostaa shoppailu tai Harry Potter, kahvila on nimittäin ihan Minalima-kaupan vieressä (jokaisen HP-fanin must see) ja vain kivenheiton päässä Oxford Streetiltä.

Kakkupalavalikoima oli uskomaton, valinnanvaraa oli ihan loputtomasti ja päätösten teko ihan tosi vaikeaa. Lopulta päädyttiin tilaamaan yhteensä kolme palaa, jotka jaettiin keskenämme. Tämä osoittautui oikein mainioksi ratkaisuksi, sillä näin pääsimme kumpikin maistamaan mahdollisimman montaa eri makua.

leto-caffe-cake-house-london-kahvila-suositus-lontooseen-2 leto-caffe-cake-house-london-kahvila-suositus-lontooseen-1 leto-caffe-cake-house-london-kahvila-suositus-lontooseen-3 leto-caffe-cake-house-london-kahvila-suositus-lontooseen-6 leto-caffe-cake-house-london-kahvila-suositus-lontooseen-5

L'ETO Soho

155 Wardour Street, London (useita sijainteja)

Tilaukseemme mahtui pistaasi-ruusunlehtikerroskakku, jättimäinen orvokkimacaron sekä caramel-suklaahunajakakku. Siis voitteko uskoa näitä makuja? Jokainen maistui ihan äärettömän hyvältä, ja kaikki kolme makua toimivat keskenään erinomaisesti. Jos olisi pakko valita suosikki, niin molemmilla se taisi olla tuo pistaasi-ruusunlehti.

Palat olivat muuten ihan tosi isoja, saimme 1,5 palasta kumpikin vatsat ihan täyteen alle kaksi tuntia ennen illallisvarausta... Hupsis! Tämä reissu oli selkeästi oikein kunnon ruokaloma :D

Lisää ruokavinkkejä Lontooseen löydät täältä ja täältä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020