Slider

Ensimmäinen hääpäivä Hotel Havenissa

marraskuuta 28, 2020

Sunnuntaina 18.10. koitti meidän ensimmäinen hääpäivä, ja käytiin sen kunniaksi syömässä Fredan Murussa päivän menut. Alunperin meidän oli lisäksi tarkoitus viettää sitä yöpymällä suloisessa Hotel Havenissa pienen staycationin merkeissä, mutta yllättäen saamani Tripla-keikan vuoksi päädyttiin siirtämään tämä kotikaupungin miniloma marraskuulle. Aikataulu olisi muuten mennyt niin tiukaksi, ettei se olisi sallinut rentoutus maximusta. Ensin vähän harmitti siirtää tätä ainutkertaista ensimmäisen hääpäivän juhlintaa, mutta työmahdollisuus oli niin loistava, että yhteisymmärryksessä tämä siirto päädyttiin tekemään.

Loppujen lopuksi olikin ihanaa venyttää hääpäivän juhlintaa myös tälle pimeälle marraskuulle, ja nautittiin ihan täysillä tästä pienestä arjen irtiotosta. Oli ihanaa, että myös marraskuussa oli jotain, mitä odottaa, ja tällainen staycation oli niin mahtava, että jos tulevaisuus sen vain sallii, haluan viettää jokaista hääpäiväämme juuri näin!


Hotellihuoneemme oli ihan äärettömän rauhallinen ja todella kaunis, ja rakastuin ihan täysillä tuohon upeaan kylpyhuoneeseen sekä mielettömään huonekorkeuteen ja jättimäiseen ikkunaan. Joe taisi todeta monta kertaa tuon vuorokauden aikana, että "tällaisessa yksiössä voisi hyvin asua" ja oikeassahan hän oli. Muuttaisin kyllä itsekin tuonne rauhan tyyssijaan koska tahansa!

Hotelliin checkauksen ja hetken fiilistelyjen jälkeen suunnattiin Woolshediin kympin burgerille ja pihville (silloin oli juuri käynnissä Syö 10€ -viikot, score!) ja Lushiin ostamaan jotain, millä luoda hauska vaahtokylpy hotellihuoneen upeassa kylppärissä. Päädyttiin pinkkiin ja kuplivaan tuotteeseen, joka tuoksui ihan lapsuuden pinkiltä purkalta, apua :D En ole ollut kylvyssä varmaan vuosiin, ja olin ihan unohtanut, miten ihanaa ja rentouttavaa se onkaan... Ehkä tulevaisuuden kodin haavelistalle pääsee kuin pääseekin kylpyamme. Kylvyn jälkeen peseydyttiin ja pesiydyttiin muhkeaan sänkyyn katsomaan leffaa Havenin meille lahjoittamien hääpäiväsuklaiden parissa ja nukuttiin kumpikin parhaat yöunet aikoihin.

En yhtään ihmettele, miksi staycation on lunastanut paikkansa korona-ajan luksuksena! Tämän kokemuksen jälkeen oli kiva palata taas normaaliin arkeen astetta rentoutuneempana. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020