Slider

Viikonloppuna olin rohkea

lokakuuta 18, 2020

Sain alkuviikosta viestiä, että haluaisinko hoitaa Mall of Triplan 1-vuotissynttäreiden somestoorit Instagramin puolella perjantaista sunnuntaihin. Hypin suunnilleen tasajalkaa innosta kun sain tämän tarjouksen, koska some on niin mun juttu! On ihanaa huomata, että se oma tekeminen, avoimuus, rohkeus ja kova työ on tämän vuoden aikana näkynyt ulospäin entistä enemmän, ja että olen onnistunut tekemään jotain sellaista, mikä nähdään arvokkaana. Se on mulle niin iso juttu, koska täällä somessa parhaiten toteutan itseäni ja sitä luovaa puoltani.

Vielä torstaihin asti odotin jännityksestä piukeana vahvistusta asiakkaalta ja kun se tuli, aloin heti työpäivän jälkeen suunnittelemaan sisältöä sekä aikatauluja apunani Triplan synttäritarjousten kuvasto ja Triplan kartta. Halusin edelleen pitää sisällön myös rentona ja spontaanina, mutta koska Tripla on maantieteellisesti valtava ja päivät pitkiä, ajattelin, että etukäteinen suunnittelu tulee auttamaan itse tapahtumapäivinä valtavasti. Voin kyllä itseasiassa teille tunnustaa, että aloitin suunnittelun jo alkuviikosta tästä keikasta kuullessani, vaikka vielä odotinkin sitä viimeistä vahvistusta... Olin tästä niin innoissani.


Keikan vahvistuttua käytin seuraavat pari iltaa somestrategian suunnitteluun ja ehdin hetken jännittämään, että onko musta tuottamaan 11 000 hengelle sisältöä tällaisella varoitusajalla. Onneksi Joe tsemppasi ja muistutti, että tätä mä rakastan tehdä ja tästä mulla on myös kokemusta ennestään niiltä ajoilta, kun työskentelin tapahtumatuottajana.

Ja sitten olikin jo aika ryhtyä tositoimiin... Pyörin siis perjantain, lauantain ja sunnuntain Triplan ostoskeskuksessa parhaimpia synttäritarjouksia Triplan IG-seuraajille metsästäen ja vitsit, että mulla oli hauskaa. Sain vapaat kädet kuvata ja suunnitella IG-stooreja ja nauttia juhlahumusta, koronarajoitukset ja -suositukset huomioon ottaen tietenkin. Pidin erityisen hyvää huolta turvaväleistä, maskini säännöllisestä vaihdosta sekä käsihygieniasta.


Bohoo blazer
Asos ribbed top
Reserved trousers
Vagabond ankle boots
Gucci bag

Päivät olivat pitkiä (ja raskaita maskin läpi hengittäen), ja olo on nyt aika väsynyt ja kaikkensa antanut, mutta työkeikka oli ehdottomasti tämän puristuksen arvoinen. Some ja sisällöntuotanto todellakin on rankkaa työtä, vaikkei se aina siltä ulospäin vaikutakaan. Fiilistä keikasta paransi entisestään se, että sain pelkkää positiivista palautetta sekä tapahtumanjärjestäjältä että Triplan markkinoinnista vastaavilta henkilöiltä - mikäs sen parempaa! Haluan ehdottomasti tehdä samanlaisia keikkoja jatkossakin.

Sattuiko joku teistä seuraamaan Triplan stoorejani? Suurin osa löytyy edelleen tallennettuna @malloftripla -instatilin kohokohdista!

Photos by Joe / Edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020