Slider

Syksy tekee tuloaan

elokuuta 29, 2020

Mun lemppari vuodenaika on ihan juuri käsillä, kun syksy pikkuhiljaa alkaa saapua. Meidän parkkipaikan reunusten puissa näkyy jo alkavaa ruskaa, aamut on töihin lähtiessä ihanan kirpsakoita ja elokuinen ilta-aurinko on oranssi ja lempeän lämpöinen. Meidän viljelylaatikon kurpitsatkin kasvaa kohisten, enkä malta odottaa sitä hetkeä kun pääsen ne poimimaan koristeiksi pöydälle.

Olen ahkerasti päivittänyt meidän viljelylaatikon tilannetta Instagram-stooreihin ja tallentanut koko jutun alusta loppuun asti kohokohtiin Garden Project -pylpyrän alle. Pakko sanoa jo tässä vaiheessa kesää, että laatikkoviljely ylitti kaikki meidän odotukset, satoa piisaa ja ei olla tehty kasveille mitään erityistä. Ainoastaan kasteltu aina silloin tällöin. Ei myöskään tutkittu, mitkä lajit sopivat samaan laatikkoon ja meillä taisi vain käydä tuuri :D Joen kanadalainen ystävä/sukulainen kruunasi mut Best Garden Mom Everiksi ja oon niin rinta rottingilla tästä!


H&M jacket
Reserved culotte trousers
Uniqlo t shirt
Esprit bag
Vagabond loafers
Gina Tricot sunglasses

Ajattelin nyt viikonloppuna kaivaa kaikki ihanat syys- ja talvineuleet vaatekaapista, käydä ne läpi ja katsoa, mitkä tarvitsevat huoltoa tai muuta hoivaa. Kirjoitin vähän aikaa sitten muuten pienen vaatteiden huolto-oppaan ja siellä on muutama vinkki mm. neuleiden huoltoon. Kannattaa käydä tutustumassa, jos kaipaat vinkkejä! Musta on ihanaa aina aloittaa uusi syyskausi huoltamalla neuleet ja lankkaamalla nahkaiset syys- ja talvikengät. Sitten ne on valmiina kohtaamaan syksyn auringot, pikkupakkaset ja rankkasateet. Kuvissa olevilla vajaamittaisilla housuilla ei enää kauaa tarkene!

Neuleiden ja villasukkien lisäksi kaipaan jo männyn tuoksuisia kynttilöitä ja viininpunaista huulipunaa. Olen oikeasti niin syksyhullu, että haluaisin opetella juomaan kahviakin ihan vain sen takia, että voisin juoda pumpkin spice latteja… Ei terve! Suunnitelmissa onkin leipoa kaikkea ihanaa ja mausteista omenoista, banaanista ja raparperistä, ehkä se riittää tyydyttämään tämän syksyn makuisen herkkuhimon. En haluaisi väkisin opetella juomaan kahvia enää 29-vuotiaana ;)

Lämpöistä viikonloppua kaikille!

Photos by Jenni / Edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020