Slider

Pari vintagelöytöä

elokuuta 26, 2020

Mulla kesti useita vuosia aikaa asua Helsingissä ennen kuin löysin täältä ne omat second hand -paikkani, mutta nyt se aikakausi on jälleen täällä. Tänä kesänä on tullut kirppisteltyä erityisen ahkerasti ja olenkin tehnyt sen seurauksena muutaman aivan ihanan löydön.

En tiedä, onko siellä ruutujen takana messissä ketään sieltä blogiurani alkuvuosilta asti, mutta vuosikymmen sitten postasin ahkerasti tekemistäni kirppislöydöistä, ja te fiilistelitte täysillä mukana! :D Nykyään olen kirppiksellä onneksi hieman maltillisempi asiakas ja ostan vain tarpeeseen, kun taas silloin lukiossa ja juuri täysi-ikäistyneenä kävin läpi kaikki mahdolliset tyylikokeilut kirppisten antimien voimin... Joka tapauksessa, ajattelin nyt palata parin viimeisimmän kirppulöytöni kanssa blogin alkujuurille, eli jaan ostokseni teidän ihanien kanssa!


Tams England -kahviastiasto


Nämä vihreät kaunokit vei mun sydämen heti, kun näin ne Vantaan Koivukylän Kierrätyskeskuksessa. Ostin ensi alkuun pelkät lautaset (eli tassit!), koska ajattelin, että kuppeja me ei tarvita yhtään enempää, mutta hain seuraavan iltana kuitenkin niille vielä ne kupitkin. Onneksi olivat vielä tallessa, koska olisi se kuitenkin sitten ollut iso surku erottaa setti toisistaan.

Löysin toisen kuuden kappaleen setin sitten vielä Mikkelin Ajattomasta, eli nyt meillä on aivan äärettömän kaunis 12 hengen kahviastiasto kotona - olo on tosi aikuinen, heh. Onnistuin tosin murtamaan yhdestä niistä jo kahvan, eli täytyy etsiä vielä jostain kirppikseltä se kahdestoista kuppi :)


Kullattu lasiastia kolikoille


Koska Joe tykkää käyttää useimmiten käteistä, pyörii meillä kotona kolikoita ihan joka puolella. Olen yrittänyt kauniisti vihjata, että voisi pitää ne lompakossaan tai vaikka purkissa, mutta hän ei ole vielä omaksunut tätä tapaa... Törmäsin tähän kauniiseen kultareunaiseen kristalliastiaan kierrätyskeskuksessa, enkä voinut jättää sitä hyllylle, kun keksin, että tässähän on mitä täydellisin kuppi kolikoille.


Jättimäinen kori


Uskokaa tai älkää, mun ostoslistalla on 1,5 vuoden ajan ollut jättimäinen kori kuusen alle, ja vihdoin löysin sen! Olen haravoinut kaikki kaupat alkaen sisustuskaupoista puutarhakauppoihin ja rautakauppoihin. Missään ei ole myyty 1,5 vuoden aikana niin suuria ja ”löllöjä” koreja, että niihin mahtuisi kuusi seisomaan rennosti, vähän rustiikkiseen tyyliin. Nyt kävi aivan älytön munkki, kun törmäsin aivan täydelliseen yksilöön ja vielä kirppishintaan.

En sovittanut kuusen jalkaa tähän vielä, mutta silmämääräisesti näkien olen 99% varma siitä, että se istuu tähän kauniisti. Jos ei, tulee se joka tapauksessa kuusen vierelle, lahjoja sisältämään. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020