Slider

Se täydellinen t-paita

elokuuta 31, 2020

Vihdoin löysin sen, sen täydellisen teepaidan! Ihan älyttömän kauan olen etsinyt valkoista t-paitaa, joka olisi tarpeeksi paksua ja siistiä puuvillaa niin, että siitä ei näy mikään läpi. T-paitaa, jonka saumat eivät lähde kiertämään, ja jossa olo olisi siisti ja ryhdikäs, mutta silti rento. Nyt sellainen vihdoin löytyy vaatekaapistani ja olen niin iloinen, koska olen alkanut rakentaa vaatekaappiani simppelimpään ja klassisempaan suuntaan ja perusvaatteistahan kaikki lähtee liikkeelle :)

Puuvillainen T-paita löytyi Uniqlolta vaivaiseen 12,90€ hintaan. Iso suositus muutenkin Uniqlolle, sillä siellä on aivan superhyvä hinta-laatu-suhde, ja heiltä löytyy paljon erilaisia neuleita ihanissa luonnonmateriaaleissa, kuten alpakka, merinovilla ja puuvilla. Lisävinkkinä, että Uniqlo tekee usein myös yhteistyömallistoja Marimekon ja Finlaysonin kanssa, eli sieltä voi ostaa tuttuja printtejä huomattavasti edullisemmin.


Uniqlo t shirt

Kuvat vähän valoittuivat lauantaiaamun kirkkaassa auringonpaisteessa, mutta ei anneta sen häiritä. T-paidassa on kaunis ja klassinen ympyräkaulus sekä keskipitkät hihat, ja kuvissa olen taivuttanut sen lyhyemmäksi. Se on pituudeltaan sopivan keskimittainen, eli jälleen kerran täydellinen. Täytyy ehdottomasti tilata toinenkin kappale näitä, sen verran usein (ja kaiken kanssa) voisin valkoista t-paitaa käyttää!

Photos by Jenni / Edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020