Slider

Syyskuun asuja 2012 - 2019

syyskuuta 01, 2020

Syyskuun kunniaksi ajattelin kurkistaa arkistoihin ja poimia sieltä menneiltä vuosilta jokaiselta yhden asukuvan. Olen blogannut vuodesta 2009 lähtien, mutta valitettavasti 2009-2011 ja 2017 asukuvat ovat lukkojen takana jossain hostauspalvelussa, ja vuonna 2018 pidin juuri syksyllä blogitaukoa, eli asuja ei tullut kuvattua. Tässä tulee kuitenkin "pukuloistoa" vuosilta 2012-2016 sekä viime vuodelta, yksi jokaiselta syyskuulta.

Brace yourselves! :D

2012


Tämän kuvan otti ystäväni Siru, kun olimme Lontoossa syyskuussa 2012 ja innostuimme kuvailemaan Hyde Parkissa uutta juuri ostamaani nahkatakkia. Mekko oli Sirulta lainassa, bootsit ja laukun käytin aivan roskiskuntoon asti loppuun. Tämän voisin itseasiassa edelleen pukea päälle, ei ole yhtään niin kauhea kuin 21-vuotiaalta Katrilta voisi olettaa! Tuo mekon väri on aivan ihana.

2013


Tässä toinenkin asu, jonka voisin hyvin edelleen pukea. Vihreä takki ja viininpunainen tuubihuivi löytyvät kaapeista edelleen, samoin nuo nilkkurimaiset kumpparit joita juuri käytin mustikkametsällä elokuussa. Tämä kuva on napsaistu Tampereella juuri, kun entinen poikaystäväni oli muuttanut Balille töihin puoleksi vuodeksi, ja kuvattiin ystäväni Kaisan kanssa asukuvia superahkerasti mm. kuvassa näkyvässä Sorsapuistossa.

2014


Tämä pinkki turkki oli mun rakkaus, mutta näytin se päällä mielestäni niin harteikkaalta, että lopulta myin sen eteenpäin. Nahkatoppi oli kirpparilta ja muistaakseni Lindexin, nuo huikeat platform-nilkkurit puolestaan New Lookista ja ne oli mun Lontoo-vuonna ostetut. Muistatteko vielä tuon platform-trendin? :D Nuo korot oli pirun mukavat jalassa, vaikka eivät siltä näytäkään...

2015


Nämä asukuvat on otettu Bulevardilla juuri ennen elämäni ensimmäistä Gaijin-illallista ja ai että, miten hyvää se oli. Sortsit on tosin aivan liian lyhyet sekä Gaijiniin että muutenkin :D Marimekon paidan ja Monkin villakangastakin myin molemmat, nuo Vagabondin nilkkurit ja Rooman reissulta ostettu laukku löytyvät vielä kaapeista. Laukun hihna on tosin poikki ja täytyisi käyttää suutarilla, miten sellaiset asiat onkin aina niin vaikea saada hoidetuksi...

2016


Sama poloinen laukku rikkinäisellä hihnalla on tässäkin kuvassa. Tuo Espritin neule oli yksi lemppareistani, sekä värinsä puolesta että siksi, että se sisälsi mm. villaa ja alpakkaa. Entinen mieheni kuitenkin kutisti sen vahingossa pesussa!! Vieläkin kirpaisee ja kovaa :D KappAhlin keinomokkaiset housut oli lempparit jonkin aikaa, mutta ne oli aivan liian lämpimät kesään ja liian ilmavat talvella. Vagabondin lipokkaat löytyvät edelleen kenkähyllystä :)

2019


Yksi viime vuoden lempiasuista, jonka voisin tällaisenaan edelleen heittää päälle koska tahansa. Tuo valkoinen kaapelineule on ihan täydellinen, enkä varmaan koskaan tule siitä luopumaan! Ostin sen kaksi vuotta sitten Espritin aleista ja se on aivan superhyvää materiaalia myös, mm. villaa ja puuvillaa. Saappaat ovat Hennesiltä ja muuten ihanat, mutta paljaiden säärien tai sukkahousujen kanssa lahkeet valahtavat heti nilkkoihin, koska kangas on löystynyt niin paljon. Eli edelleen metsästän niitä ultimaattisen täydellisiä saappaita.

Vanhoja tyylejä on hauska selata ja olen niin onnellinen, että niitä on tullut jo yli kymmenen vuoden ajan taltioitua blogiin! Saa ainakin hyvät naurut, heh :D

4 kommenttia:

  1. Nää on ihan parhaita postauksia :D En voi tajuta kuinka pitkään oon sua seurannut, mihin tää aika oikein on mennyt?? 2013 ja 2019 oli mun lempparit + toi 2016 neule, voi ei mikä kohtalo! Mun entinen kämppis kutisti vahingossa yhen mun rakkaan neuleen, siitä on jo ainakin 8 vuotta ja sen ajattelu kans kirpasee edelleen hahah. Kunnon neuletraumat.
    Ainiin ja platform-korot vois kyllä tehdä paluun, ne oli niin mukavat jaloissa ja näytti hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua, että tykkäät!! Täytyy tehdä näitä jatkossakin eri kuukausista :) Eihh voi ei, että sullakin on neuleparalle käynyt huonosti, kyllä sellainen jättää traumat! Ja joo, muistan kans että ne oli tosi mukavat vaikka näyttivät jaloissa ihan huikean korkeilta.

      Poista
  2. Pakko vielä kommentoida kun mun Britti-mieheni tuli kattoon viereen mitä luen ja alko lukeen tätä loppupätkää... Muunmuassa lausui 'caapelinyyle', 'saapaat' ja 'sukkahuusujen' ja sitä jotenkin huvitti sana 'täydellinen'. Nyt se hokee itsekseen sanaa 'sukka' tossa vielä :--D ikuista komediaa tää suomen opettaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten suloinen <3 :D Tiedän täsmälleen, mitä tarkoitat, sama täällä. Joe lausuu tyttö-sanan tuittu, ja oon yrittänyt selittää, että tuittu on taas ihan eri asia, heh.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020