Slider

Brunssivinkki Lontooseen vol 2

huhtikuuta 24, 2024

Halusin Lontoossa viedä äitin oikein erityisen ihanalle aamupalalle tai brunssille hänen syntymäpäivänsä kunniaksi, olihan kyseessä kuitenkin spessupäivä. Päädyin lukuisista kivan oloisista vaihtoehdoista valitsemaan marokkolaisen Feyan, joilla on Lontoossa useita sijainteja. Ensin meinasin viedä äitin Bond Streetin pisteeseen, mutta lopulta päädyttiin hotelliltamme noin viiden minuutin kävelymatkan päässä sijainneeseen Marble Archin paikkaan. Tänne kävelisi esim. Marble Archin metroasemalta vain minuutin tai kaksi, eli sijainti on tosi keskeinen ja sinne on helppo tulla muualtakin. Aamupalalta voi sitten helposti jatkaa ihanalle Hyde Park -kävelylle tai shoppailemaan :)

Aamupala tilattiin ala cartena, ja oli kokonaisuudessaan aika hintava, mutta sitäkin parempi ja joka pennin arvoinen. Ja siis en voi vieläkään ymmärtää, miten ruoasta voi tehdä näin kaunista! Rakastan aina sitä, jos ruokaa koristellaan syötävillä kukkasilla tai hedelmiä leikataan kauniiseen muotoon, se vaan on niin ihanan esteettistä.

Feya-London-brunch-review-brunssi-lontoossa-syominen-ravintolavinkkeja-lontooseen-1 Feya-London-brunch-review-brunssi-lontoossa-syominen-ravintolavinkkeja-lontooseen-2 Feya-London-brunch-review-brunssi-lontoossa-syominen-ravintolavinkkeja-lontooseen-3

Feya Marble Arch

6 Marble Arch, London

Tilasimme kumpikin upean kirjavat Acai Rainbow Bowlit marjoilla, granolalla ja mantelivoilla, minkä lisäksi jaoimme Rose Avo Toast -annoksen ja Classic Benedict -annoksen. Jako onnistui helposti, kun molemmissa annoksissa tuli kaksi leipää kumpaakin sorttia. Tilattiin äitin kahvihammasta helpottamaan kaksi cappucinoa, ja itse join tietysti aamukokiksen, hehe.

Kaikki ruoka oli aivan mielettömän hyvää, ja masut pysyivät täysinä pitkälle iltapäivään. Täytyy ehdottomasti joskus tulevaisuuden reissuilla kokeilla myös Feyan illallis- ja lounastarjontaa myös, sekin kuulosti herkulliselta.

Jos sinulla on suunnitelmissa reissata Lontooseen, niin muista tsekata myös aiempi brunssivinkki ja kaikki muukin tekemäni Lontoo-sisältö, linkin takaa löydät useita ravintolavinkkejä ja reissuvideoita! :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä <3 Entä mitä hotelleja suosittelisit Lontoossa? Kriteerinä olisi kohtuullinen hintataso, mielellään keskeinen sijainti ja yleisesti siisti hotelli, mutta minkään luksuksen perässä ei olla eikä hotellilla ole tarkoitus viettää määräänsä enempää aikaa :) Sori jos tästä on sulla jo postaus tai video, kaikkea en ole ehtinyt vielä kaluta läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Siis hotellin löytäminen Lontoossa on ihan onnetonta puuhaa! Siellä on niin villi länsi hintojen suhteen, että koskaan ei tiedä, mitä saa. Mä oon hotellien suhteen yleensä budjettimatkailija, eli Lontoossa mun kriteereitä yleensä on a) puhtaus, ei lutikoita (yleisiä Lontoossa, mutta ei ole onneksi vielä koskaan osunut mun kohdalle), b) turvallisuus ja c) sijainti. Sitten mahdollisimman edullinen, joka sekin on yleensä se vähintään melkein 200 euroa yöstä, yyh!

   Yksi yleishyvä on Royal National Hotel City Sleeper, sinne saa kaudesta riippuen yön 170-300 eurolla. Sijainti on todella hyvä ja perus siisti, saman tasoinen kuin vaikka Scandic täällä Suomessa. Mun ystävä on kans yöpynyt siinä useamman kerran. Nyt oltiin Marble Arch Innissä, joka oli superhyvällä sijainnilla, turvallinen ja niissä oli uudet kylppärit, mutta muuten sisustuksessa olisi ollut päivittämisen varaa, kokolattiamatto oli vähän ällö :D Se maksoi jotain 180 euroa yöltä muistaakseni.

   Heti jos budjettia päivittää 300-400 euroon yöltä, alkaa löytyä tosi kivoja vaihtoehtoja, mutta se menee itsellä jo kipurajan yli tällaisella reissulla, jolla hotellissa on tarkoitus vaan lähinnä pötköttää ja nukkua :)

   En tiedä, oliko tästä nyt mitään apua... Sori!!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020