Slider

On siis kevät

maaliskuuta 11, 2024

Blogi on ollut viime aikoina hiljainen, kun olen paininut ja pohdiskellut täällä ruudun toisella puolella jotenkin tosi paljon elämää. Mielen päällä on ollut ajatuksia mm. siitä, mihin se tällaisenaan vie, mistä tämän hetkisessä elämässä nautin ja mihin haluaisin muutosta, millä aikataululla ja miten sen muutoksen saavuttaisin. Olen samaan aikaan tosi inspiroitunut ja kuitenkin vähän ahdistunut, vitsi mikä kombo. Ilmassa on ollut lisäksi aika kovaa kevätväsymystä, vaikka samaan aikaan tuo ihana aurinko tuo niin paljon hyvää mieltä, iloa ja energiaa. Kivaa tuntemusten ja olotilojen vuoristorataa siis :D Odotan tosi kovasti tulevaa kesää, ajan mukanaan tuomia ratkaisuja näihin pohdintoihin ja energiatasojen yleistä lisääntymistä.

Tämä viikko on ihan poikkeuksellisen kiireinen, sillä rutinoituneena etätyöläisenä olen tällä viikolla toimistolla kolmena päivänä, minkä lisäksi kalenterissa on paljon friikkutöitä ja mm. babysittaamista. Viikonloppuna olen myös suuntaamassa pitkästä aikaa laitepilatekseen, mikä on ihan tosi kivaa; edellisestä kerrasta taitaa olla jo pari vuotta.

all-grey-and-white-outfit-palette-coach-tabby-26-outfit-1 all-grey-and-white-outfit-palette-coach-tabby-26-outfit-2 all-grey-and-white-outfit-palette-coach-tabby-26-outfit-3 all-grey-and-white-outfit-palette-coach-tabby-26-outfit-4 all-grey-and-white-outfit-palette-coach-tabby-26-outfit-5 all-grey-and-white-outfit-palette-coach-tabby-26-outfit-6

Other Stories coat
H&M wide leg trousers
New Look jumper
Puma sneakers
Coach bag

Fiilaan tätä asua ihan tosi paljon ja tajusin kuvaillessa, että en ole tainnut näitä leveitä housuja ikuistaa vielä yksiinkään asukuviin! Käytän näitä aika paljon toimistolla korkojen kera, jolloin pituus on ihan nappiin. Näin Puman chunkeilla lenkkareilla lahkeet ovat vähän ylipitkät, mutta tykkään silti kovasti tästä asun rennosta kokonaisilmeestä. Housujen kangas on sellaista hauskaa, paksumpaa ja "sohvamaista" tiuhaan kudottua kangasta.

Sitä voisi ajatella, ettei harmaa oikein sovi kevääseen, mutta omaan silmääni tällainen valkoharmaa yhdistelmä näyttää ihan superraikkaalta - mitä sä oot mieltä? :)

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Ihana hymy siulla näissä kuvissa! 😊 Raikas asu, varsinkin nuo housut näyttävät todella hyvältä. Mie ite pukeudun välillä värikkäästi ja välillä vähän rokimmin, mut aina on mielenkiintoista seurata erilaisia tyylejä ja tapoja koostaa asuja. Toisinaan silloin tekee oivalluksia, joita voi kokeilla myös omassa tyylissä. 🤗✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, olipa ihana ja piristävä kommentti! Tykkään kans poimia inspiraatio sieltä ja täältä ja ihan erilaisesti pukeutuvilta ihmisiltä, sieltä saa parhaat idikset :) Ihanaa viikkoa sulle!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020