Slider

Helmikuun parhaat

helmikuuta 29, 2024

Veljentyttären syntymä


Tällä viikolla syntyi pieni rakas veljentyttäreni, ja musta tuli tuplatäti!!! ♥ Olen niin onnellinen uudesta pienestä perheenjäsenestä, sillä lähes 5-vuotias veljenpoikani on mulle kaikki kaikessa ja nyt heitä tätin mussukoita on sitten kaksi. Eli onni vain tuplaantuu! Sanoin pari viikkoa sitten veljenpojalleni, että hän tulee aina olemaan tätin vauva, johon hän viekkaasti hymyillen ja räkättäen sanoi, että eihän hän voi olla vauva, kun osaa jo kävellä - ilmeisesti tämä on vauvan määritelmä :D Sanoin, että kyllä hän on tätin vauva vielä silloinkin, kun on isänsä ikäinen, ja pieni huuli meni ihan pyöreäksi.

Lisääntyvä valo


Helmikuun parhaita juttuja on ollut päivien piteneminen ja aurinkoiset päivät, ihan ehdottomasti! Saan valosta ja auringonsäteistä niin paljon henkistä energiaa, että oksat pois. On ihana kuulla lintujen laulua ikkunoista huoneita tuuletellessa, ja alkaa pikkuhiljaa suunnitella keväisiä asuja. En malta odottaa, että pääsen pakkaamaan talvitakit varastoon ja hakemaan kesätakit tilalle, sitten takkikaappikin sulkeutuu taas helpommin :D Sain yksi päivä jo kunnon hymyhepulin, kun pääsin kävelemään kuivalla asfaltilla - sen keväisempää merkkiä ei olekaan.

Mikkelin reissu


Pitkästä aikaa pääsin käymään isäni luona Mikkelissä, en ole siellä kunnolla käynyt sitten viime syksyn. Oli ihana höpötellä iskän ja äitipuolen kanssa kiireettä, juhlistaa äitipuolen synttäreitä, käydä kirppiksellä ja olla vaan. Katsottiin Sohvaperunoita, syötiin juustoja ja naurettiin iskän touhotuksille ♥

beige-puffer-coat-beige-boots-louis-vuitton-boite-chapeau-souple-bag-outfit-1 beige-puffer-coat-beige-boots-louis-vuitton-boite-chapeau-souple-bag-outfit-2 beige-puffer-coat-beige-boots-louis-vuitton-boite-chapeau-souple-bag-outfit-3 beige-puffer-coat-beige-boots-louis-vuitton-boite-chapeau-souple-bag-outfit-4 beige-puffer-coat-beige-boots-louis-vuitton-boite-chapeau-souple-bag-outfit-5

New Look puffer coat
H&M leggings
New Look jumper
H&M boots
Louis Vuitton bag

Synttäreiden juhlintaa


Helmikuuhun mahtuu aina useita synttäreitä Joesta äitipuoleeni ja nyt myös pieneen veljentyttöön! Järkkäsin Joelle yllärijuhlat ystävien kera, kuvasin siitä päivästä silloin videon. Oli tosi kiva saada kaverit kakun ääreen, ja vieraiden joukossa oli useita lapsiakin :) Kokeilin ekaa kertaa sellaista vaniljapaperille tulostettua kakkukuvaa, ja se oli kyllä tosi iisi ja kiva tapa koristella kakku!

Paluu sisällöntuotantoon


Helmikuussa palattiin Jennin kanssa vihdoin asukuvailuiden pariin, ne olivat jonkin aikaa tauolla useista eri syistä. Ensin olin itse joulun jälkeen uuvahtanut ja kaipasin lepoa ja taukoa, sitten sairasteltiin puolin ja toisin Jennin kanssa molemmat, välillä ei taas sää suosinut. Lopulta päästiin taas aloittamaan kuvaukset, mikä oli kivaa! Kävin myös kuvaamassa Jennille eräät kamppiskuvat. Palasin myös Youtuben pariin kuukauden tauon jälkeen ja täytyy sanoa, että tube on kyllä ihan lempparikanavani tehdä sisältöä ♥ Päässä alkoi kyteä paljon uusia suunnitelmia, ja jopa uusia kanavia, joten stay tuned ;)

Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

4 kommenttia:

  1. Tuota aurinkoa on niin ootettu, herättää henkiin talven jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano muuta! Huomaa taas, kun tämä viikko on ollut ihan tosi harmaa (ainakin Helsingissä), että miten paljon se vaikuttaakaan mieleen.

      Poista
  2. Nuo yllätyssynttärit oli aivan ihanat! Ja se kakun päällä oleva kuva oli ihan super. Olispa hauska saada itsekin joskus yllätysjuhlat.

    Sun asukokonaisuus on jälleen kerran perfect! Rakastan tuollaista taupe -sävyä ja tuo takki edustaa sitä täydellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se kuvan helppous ja hauskuus kyllä yllätti, kaikki oli ihan fiiliksissä siitä! :D Ja sanopa muuta, oispa itsekin kiva saada yllärisynttärit, mutta mä taidan aina olla se suunnitteleva puoli kaikille läheisille, hehe. Ei siinäkään vikaa ole ♥ Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista ja sama täällä, taupe on kyllä aivan ihana sävy!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020