Slider

Uusi hihna Vuittoniin - vinkki!

helmikuuta 28, 2024

Ostin viime vuonna käytettynä Louis Vuittonin Pochetten, eli arkeen sopivan, superkäytännöllisen veskan, joka toimii tarvittaessa hyvin myös pikkulaukkuna. Mukana tuli laukun alkuperäinen lyhyt hihna, joka oli varmaan n. 35 cm pitkä, ja jo aika kovasti kärsinyt. Haluan myös pystyä käyttämään kaikkia laukkujani aina crossbodyna kädet vapaana, joten rupesin heti laukkutilauksen sisään laitettuani etsimään pitkää, laukun tyyliin sopivaa hihnaa.

Törmäsin Etsyssä yhtäkkiä oikein kultasuoneen, josta halusin vinkata teillekin. Sieltä pystyy siis tilaamaan monelta eri myyjältä Vuittonin värityksiin (tai muihinkin laukkuihin) sopivia hihnoja joko valmismitoilla tai omilla mitoilla, haluamassaan paksuudessa. Tämä oli ihan superkiva idea, josta ainakaan minä en ole aiemmin kuullut!

uusi-hihna-laukkuun-louis-vuitton-hihna-rikki

Tilasin itse 7 mm paksuisen hihnan 100 cm pituudella tältä myyjältä, ja hihna on todella siisti, laadukkaan oloista nahkaa sekä täydellisesti laukun väritykseen ja Vuittonin laukkujen tyyliin sopiva. Turns out, että 100 cm on oikein ideaali hihnanpituus omalle 158-senttiselle varrelleni, ja laukkukokonaisuudesta tuli tällä lisäyksellä ihan täydellinen ja niin paljon käytettävämpi.

Hintaa hihnalle tuli postareineen 50 euroa, mutta jos löydät itse merkkilaukun edullisesti, ei tuo mielestäni ole järjettömän paha lisä koko kokonaisuutta ajatellen.

Jos siis siellä on tarvetta uudelle laukun hihnalle, oli se sitten LV tai jokin ihan muu, kannattaa kurkata Etsyn saloihin :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että teetit hihnan tuohon laukkuun! 😊 Olkahihna on kyllä näppärämpi käytössä kuin pelkkä rannehihna, varsinkin arkena on paras, kun kädet on vapaana. Myös kotimaassa suutareilta ja nahkaan erikoistuneilta ompelijoilta saa tilattua hihnoja, esim. Siilinjärvellä/ Kuopiossa on Nahkasuutari, joka tekee myös kuviointeja ja maalaa nahkaa eli erikoisempaakin on saatavilla. 😊 Etsy on melkoinen aarreaitta myös, sieltä löytyy vaikka mitä! 😍👌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihan totta! Oon erääseen toiseen laukkuun vuosikausia sitten teettänyt juuri uuden hihnan Tampereella suutarilla, se oli niin kätevää :) Ihana saada vanhalle kassille uusia käyttötapoja 😍

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020