Slider

7 x laadukas nahkalaukku

maaliskuuta 13, 2024

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Monet teistä tietävät, että olen keräillyt laukkukokoelmiini viime vuosina monia high end -merkkejä Chanelista Celineen ja Saint Laurentista Louis Vuittoniin. Viimeisen vuoden sisällä olen kuitenkin alkanut kiinnostua huomattavasti enemmän mid range -luokan laukuista, eli tavallisia ketjukauppoja kalliimmista ja laadukkaammista yksilöistä, mutta edelleen huomattavasti edullisemmista kuin tuo perinteinen high end, joka jo jopa kyllästyttää. Olen kysellyt vinkkejä kivoista laukkuyrityksistä myös ystäviltäni, ja olenkin tehnyt viime viikkoina ahkeraa ikkunashoppailua iPhonen näytöltä, heh :)

Saan teiltä usein viestiä, jossa kysytte laukkuvinkkejä x-budjetilla, eli ajattelin nyt jakaa muutamat laukkukaunottaret vinkiksi, jos siellä on jollakulla kova etsintä päällä! Kaikki nämä kollaasin yksilöt ovat laadukkaasti valmistettuja, ja niiden designit kestävät aikaa. Yhden näistä kaunottarista laitoin itse jo maaliskuun alkupuolella tilaukseen, ja juuri odottelen sitä Tullista...

laadukas-nahkalaukku

1. Songmont Chocolate*. Törmäsin tähän merkkiin ja malliin erään brittivaikuttajan IG-stooreissa ihan sattumalta, ja tuo upea kultainen solkiyksityiskohta vei heti sydämen. Ulkopuoli on nahkaa ja sisävuori ilmeisesti silkkiä. Pidän mallissa erityisen paljon siitä, että nuo metalliset yksityiskohdat ovat mattaiset, liian kiiltävät kultametallit nimittäin näyttävät helposti omaan silmääni vähän halvalta.

2. Poléne Dix. Kaksi ystävääni kumpikin kehuivat omaa Polenen Dix-laukkuaan maasta taivaisiin, ja olen ihan päätä pahkaa rakastunut tähän kauniiseen vihreään sävyyn. Olen jo kauan halunnut lisätä kokoelmaani khakinvihreän laukun, jota käyttäisin erityisen paljon varmasti kesäisin. Tämä kaareva kaunokainen voisi olla erinomainen vaihtoehto siihen pestiin, ja mallin hihnaa voi ilmeisesti säätää eri pituiseksi.

3. DeMellier The Vancouver*. DeMellier London on merkki, jota olen somessa seuraillut uteliaana jo useamman vuoden ajan, Lontoosta löytyy aina niin paljon kivoja ja innovatiivisia asustemerkkejä! Tämä nahkainen kaunotar taipuu olalle paitsi crossbodyna, myös pitkä hihna kauniisti kahtia olalle taitettuna.

4. Strathberry Crescent. Tämä Espanjassa valmistettu kaunotar yhdistää kivasti perinteistä saddle bag -mallia ja modernia otetta, tykkään tosi kovasti myös tästä neutraalista ecru-sävystä. Tämä toimi sekä valkoisissa että beigeissä asukokonaisuuksissa erinomaisesti.

5. Songmont Song*. Rakastuin tässä mallissa tähän hauskaan lyhyiden kahvojen kantotapaan, sekä upeaan taupe-väriin, joka kyllä virallisesti taitaa sivustolla olla "cream apricot". Tähänkin saa lisättyä tarvittaessa pitkän hihnan, mikä on itselleni tosi tärkeä ominaisuus - kädet täytyy saada tarvittaessa vapaaksi.

6. Lovia Kaiho. Kotimaista laatulaukkua etsiville vinkkaan yleensä aina Loviasta, jonka laukut valmistetaan ylijäämänahasta, ja joiden kanssa pystyy leikittelemään erilaisilla hihnoilla ja kahvoilla. Rakastan tätä Kaihon punottua pintaa!

7. DeMellier The Vancouver*. Sama kuin numero kolme, mutta miten upea on tämä oliivinvihreä sävy?! Ihan mieletön!

Mitä te olette mieltä näistä kollaasin laukuista, iskeekö mikään omaan makuun? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

2 kommenttia:

  1. Hei tulipas tämä postaus hyvään aikaan, sillä ihan samat mietteet olleet itsellä :) Itse "keräilin" nuorempana luksuslaukkuja, mutta ajatusmaailma on muuttunut viimeisen ehkä parin-kolmen vuoden aikana. Enää ei tunnu järkevältä maksaa laukuista mansikoita, vaikken kadu että aikoinaan on tullut laukkuihin panostettua. Viime vuosina Celinet on kuitenkin vaihtuneet Poléneen (josta muuten kirjoittelin juuri oman blogin puolella) ja olen muutenkin löytänyt kivoja hitusen edullisempia laukkuja, kuten merkiltä By Far. Nämä kollaasissa näkyvät ovat suurilta osin ihan uusia tuttavuuksia, joten kiva kun vinkkasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis ihan sama ajatusmaailman muutos täällä! Olen nyt myynyt tässä maaliskuussa juuri muutamia laukkuja pois ja pitänyt ne lempparit ja erikoisimmat :) Sitten jos tulisin oikeasti tosi pahalle katumapäälle, niin klassikoita saa aina rahalla uudelleen. Hei mahtava vinkki tuo By Far, kiitos siitä! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020