Slider

Vuosi 2023 pähkinänkuoressa

tammikuuta 10, 2024

tammikuu2023

Tammikuu


Uusi vuosi otettiin vastaan Mikkelissä isäni luona. Tammikuun kärsin yhä edelleen jatkuvista koronan jälkioireista, joten yritin levätä mahdollisimman paljon. Näin perhettä, kävin pelaamassa squashia serkkuni kanssa ja tein vapaapäivinä somesisältöä. Näin myös muutamia kavereita, käytiin mm. ystäväni Iidan kanssa iki-ihanalla Reloven brunssilla ja uhmattiin pakkasia Jennin kanssa asukuvatessa. Ostin pitkään haavelistalla olleen YSL:n Loulou-laukun. Haaveiltiin kovasti uudesta asunnosta, mutta ihan karmea korkotilanne karkotti haaveet taka-alalle vielä toistaiseksi. Kävin Mikkelissä yhdessä veljeni ja veljenpoikani kanssa.

helmikuu2023

Helmikuu


Helmikuu toi valtavan suuren kasan huonoja uutisia, joiden parissa kuu pitkälti hurahti. Jotain hyvääkin, sillä saatiin Joen ystävä Lex meille yllärinä viikonloppureissulle Lontoosta Helsinkiin, juhlistettiin Joen syntymäpäivää ja varasin myös itselleni ja äidille kesälomamatkan toukokuulle. Sää oli ihan tosi kummallinen ja esti meitä Jennin kanssa kuvaamasta asukuvia monena sovittuna päivänä. Helmikuussa ahdistuin omasta olosta ja sain käyntiin kuntoprojektin.

maaliskuu2023

Maaliskuu


Maaliskuu alkoi lumimyrskyjen ja aurinkoisten pakkaspäivien sekoituksella, kun anoppini tuli Briteistä käymään Suomessa parin päivän verran. Sain saliprojektin kunnolla vauhtiin ja kävin treenaamassa jopa neljä kertaa viikossa. Kävin kahdessa teatterinäytöksessä, järjestelin kotia ja hengailin veljenpoikani kanssa. Kävin tekemässä myös muutaman freelancerkeikan, mitkä on aina ihania ja inspiroivia hommia! :)

huhtikuu2023

Huhtikuu


Huhtikuu on lähipiirissäni aina synttärikuukausi, ja silloin vietettiinkin mm. kummityttöni siskon synttäreitä, veljenpoikani 4-vuotisynttäreitä ja äitini kuuskymppisiä! Yökyläilin veljenpojan kanssa useaan otteeseen sekä äidilläni että meillä, paiskin tosi paljon töitä ja kävin tosi ahkerasti ystäväni Wilman kanssa salilla. Aloitin aktiivisen Youtubettamisen lähes joka viikko, ja kanavani lähti yhtäkkiä kasvamaan.

toukokuu2023

Toukokuu


Toukokuu starttasi ihanasti äitini kanssa ihan huikealla Montenegeron reissulla, jonne vein äitini 60-vuotislahjaksi. Vietettiin puolet reissusta Tivatissa ja toinen puolikas Kotorissa, Youtubesta löydät reissuvideot molemmista kaupungeista. Reissun aikana sain kuulla setäni/kummisetäni menehtyneen, mikä teki toukokuusta sitten loppupeleissä muuten surullisen. Osallistuin hautajaisiin Mikkelissä, kävin paljon salilla, asukuvailin Jennin kanssa ja juhlin pienen kummityttöni 3-vuotissynttäreitä ♥

kesakuu2023

Kesäkuu


Kesäkuussa oli edessä kovasti odotettu huikea häämatkamme Mauritiukselle! Ehdimme viettää myös pari tuntia Pariisissa, koska meillä oli siellä pitkä vaihtoaika. Reissusta löytyy yhteensä kolme videota Youtuben puolelta, oli kyllä aivan mahtavat 10 päivää. Kesäkuussa lyötiin lukkoon pienten pupujemme hankinta, aloitettiin ikuisuudelta tuntunut odotus ja hankittiin heille valmiiksi tavaroita ♥ Mökkeilin ahkerasti Joen, perheeni ja ystäväni Sirun kanssa.

heinakuu2023

Heinäkuu


Kuukausi alkoi ihanasti, kun serkkuni perhe tuli Jenkeistä Suomeen ja vierailemaan meidän mökillä, oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Alkukuusta myös ahkerasti bunny proofattiin kotia, puput saapuivat meille puolivälissä heinäkuuta. Oltiin ihan ihmeissämme, tutustuttiin ja rakastuttiin. Tein reissun Tampereelle äitini kanssa, auto hajosi sillä reissulla ja sen kanssa oli paljon muitakin ongelmia. Isäni kävi parin yön reissulla Helsingissä, remontoitiin veljeni kotia ja käytiin mm. Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa, Korkeasaaressa ja kreikkalaisessa Zorbasissa illallisella.

elokuu2023

Elokuu


Elokuussa vietiin puput ensimmäistä kertaa mökille, jossa myös sienestettiin, marjastettiin ja juhlittiin 32-vuotissynttäreitäni. Ostettiin kotiin uusi sänky, joka mullisti meidän kodin säilytystilan! Aloitin Joelta salaa remontin aktiivisen suunnittelun ja tein kaapistotilauksen Ikeaan. Palasin lomalta töihin aika uupuneena, en oikein palautunut kesälomalla niin hyvin kuin olisin toivonut. Paiskin paljon töitä ja hengailin veljenpoikani kanssa, joka tuli meille yökylään kuun lopussa. Patch-pupu kävi kastraatiossa, mitä jännitettiin etukäteen tosi kovasti, mutta hän toipui siitä oikein kunnon sankarina ilman mitään haasteita.

syyskuu2023

Syyskuu


Kovasti odotettu syyskuu saapui vihdoin! Joe lähti Britteihin käymään perheensä luona ja mä aloitin salaisen remppaprojektin, eli purin kahden kaverin avustuksella vanhat kaapistot pois ja asensin tilalle Ikean PAX-sarjaa. Purkuprojekti vaati paljon verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta lopputulos on todellakin kaiken sen arvoinen! Päivitin samalla kotona muitakin kalusteita, eli sohvaa ja TV-tasoa. Jouduttiin pitämään pupuja erillään murrosiän vuoksi, mikä oli välillä henkisesti aika raastavaa. Renssasin vaatekaapin sisältöjä oikein urakalla, myin paljon turhaksi jäänyttä tavaraa pois kotoa ja kävin Koiramäen Pajutalleilla fiilistelemässä kurpitsoja useaan otteeseen.

lokakuu2023

Lokakuu


Jatkoin kaappiremonttia sahauttamalla lastulevyä ja rakentamalla niistä sokkelit kaappien yläreunojen ja katon väliin. Käytiin tekemässä tämän vuoden viimeinen mökkireissu, laitettiin mökkiä talviteloille ja ulkoilutettiin pupusia ensimmäistä kertaa valjaissa. Fiilisteltiin syksyn kauneinta aikaa samalla, kun perheenjäseneni joutui sairaalaan sille viimeiselle reissulle. Vein äitin Kämpiin rentoutumaan vuorokaudeksi, käytiin samalla syömässä Yes Yes Yesin maistelumenu, joka on aina yhtä herkullinen. Innostuin pitkästä aikaa leipomaan ja kokkaamaan taas. Surin Matthew Perryn äkillistä kuolemaa jotenkin tosi paljon ja kamppailin väsymyksen kanssa.

marraskuu2023

Marraskuu


Marraskuu oli aikamoinen kuukausi, kärsittiin pahoista auto-ongelmista ihan jatkuvasti ja lopulta saatiin korjauksille sellainen hintalappu, että päätettiin luopua rakkaasta Sitikastamme ja hankkia tilalle uudehko Volvo. Kävin yksin Tukholmassa kolmen yön reissulla, tein tosi paljon töitä ja pidettiin loppukuusta vielä meillä kotona ystäville pikkujoulut. Marraskuuhun mahtui paljon myös ihania joulujuttuja joulukadun avajaisista joulukuusen pystytykseen, ilman niitä tämä vuoden pimein kuukausi olisi aina kyllä suhteellisen rankka.

joulukuu2023

Joulukuu


Joulukuu alkoi uuteen autoon tutustumisella, joululahjoja suunnitellessa ja töitä paiskiessa. Käytiin Joen kanssa tekemässä ihanan jouluinen reissu Tallinnaan. Jäin ennen joulua loppuvuodeksi lomalle, ja se osoittautuikin sitten ehkä elämäni kauheimmaksi lomaksi, jonka lähinnä nukuin ja itkin :D Jouluaatto vielä meni ihanasti äitin kanssa Sipoossa, mutta sen jälkeen menikin sitten aivan metsään. Tulen mahdollisesti kertomaan tästä lisää jollain tubevideolla, kunhan tokenen ja saan voimia palata takaisin sisällöntuotantoon... Vietin uutta vuotta Helsinkiin tulleen perheeni kanssa, käytiin yhdessä syömässä ja katsomassa raketteja, ja menin aikaisin nukkumaan, jotta saisin herätä uuteen vuoteen virkistyneenä!

2023 oli kokonaisuudessaan kenties elämäni rankin, enkä varsinaisesti jäänyt sitä kaipaamaan sitten yhtään, mutta onneksi siihen mahtui myös ihania juttuja, kuten meidän pikkuiset puput. Kovasti toivon kuitenkin kevyempää vuotta 2024! Millainen yleisfiilis teillä jäi viime vuodesta?

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Valtaosa kuvista by Jenni, editointi minä

8 kommenttia:

 1. Samat fiilikset viime vuodesta, oli monella tavalla raskas vuosi ja toivon vaan nyt elämään kepeyttä. Toivottavasti sulla on kaikki hyvin, on jo ollut ikävä sua tubessa ja blogissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja kurja kuulla, että sielläkin on ollut raskas vuosi 💕:( Toivotaan siis kepeyttä molemmille meille! Ja voi miten ihana kuulla, että olet kaivannut mun sisältöä, paras motivaatio ikinä!

   Poista
 2. Hei Katri! Kiitos että kirjoitat blogia ja teet videoita. Sinä olet niin lämmin ja hyväsydäminen ihminen että sinun arkeasi on todella kiva seurata. Niinhän sitä sanotaan että elämä tarjoaa meille juuri sitä mitä kaipaamme kasvaaksemme ihmisenä. Tärkeää on antaa tunteiden tulla ja hyväksyä tilanne - nyt on näin ja se on ok. Jos jokin asia ei halua tulla tapahtuvaksi tai asiat menee ihan erilailla mitä suunnitteli niin sehän tuntuu alkuun ihan kauhealta ja surulliselta mutta myöhemmin taas ymmärtää että senhän kuului mennä juuri näin. Joskus sen ymmärtää heti, joskus vasta pitkän ajan päästä. Toivon sulle kaikkea hyvää ja aurinkoa elämääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Uskon ihan täysillä siihen, että kaikella on tarkoituksensa, mutta se tarkoitus usein valkenee vasta myöhemmin, hoen tätä jatkuvasti kaikille läheisille myös. Kiitos ihan tosi ihanasta ja lämmittävästä kommentista, tästä tuli tosi hyvä mieli 💕

   Poista
 3. Ikävä sinun juttujasi ja vlogejasi. Toki sinullakin on oikeus lepoon ja vetäytymiseen. Parempaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, tästä tuli niin hyvä mieli! <3 Samoin sinne hyvää uutta vuotta :)

   Poista
 4. Täällä kanssa kovasti kaivataan sun juttuja <3 toivottavasti kaikki on ok!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huolehtivasta kommentista, ihana, tästä tuli niin hyvä ja lämmin olo <3 Yritän palailla kanaville mahdollisimman pian!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020