Slider

Teddytakkiasu ja perhepikkujoulut

joulukuuta 19, 2023

Jee, tänään illalla on edessä meidän perheen ihana perinne, nimittäin perhepikkujoulut! Ollaan näitä vietetty jo niin monta vuotta putkeen, etten enää edes muista, miten kauan. Käytännössä siis kokoonnutaan yleensä meille tai veljeni luokse veljeni perheen ja äitini kanssa, jokainen tuo jotain syötävää nyyttäriperiaatteella ja jaetaan toisillemme joululahjat jo ennen joulua. Tämä on jäänyt ihanaksi perinteeksi niiltä vuosilta, kun vielä automaattisesti aina vietimme veljeni kanssa joulun isämme luona, ja äitin kanssa juhlittiin pienempää joulua etukäteen ennen varsinaista h-hetkeä. Äitini ei koskaan ole ollut mikään iso jouluttaja, eli usein olimme lapsena vasta sitten uuden vuoden äitin ja tämän miehen tykönä.

Viimeiset pari vuotta olen hostannut nämä perhepikkujoulut meillä, mutta tänään suunnataan vaihtelun vuoksi veljeni luokse. Poikkeuksellisesti en ole tänä vuonna leiponut juhliin mitään, vaan tämä kiireinen bisnesmuija joutui tänä vuonna turvautumaan kaupan antimiin, yhyy! :D Onneksi äiti ja kälyni ovat leiponeet suolaisia ja makeita herkkuja. En malta odottaa iltaa pienen veljenpoikani kanssa, hän on kaikkien pimeiden talvi-iltojen ihanin valontuoja ♥

white-teddy-coat-grey-accessories-winter-outfit-ysl-sunset-bag-outfit-1 white-teddy-coat-grey-accessories-winter-outfit-ysl-sunset-bag-outfit-4 white-teddy-coat-grey-accessories-winter-outfit-ysl-sunset-bag-outfit-3 white-teddy-coat-grey-accessories-winter-outfit-ysl-sunset-bag-outfit-2 white-teddy-coat-grey-accessories-winter-outfit-ysl-sunset-bag-outfit-5

New Look teddy coat
New Look jeans
Arket beanie
ASOS wool scarf
Vamsko boots
Saint laurent bag

Nyt vahingossa postaan kaksi teddytakkiasua peräkkäin, mutta ainakin kyseessä on erivärinen yksilö! :D Tämä on muuten tismalleen sama malli, kuin se ruskea, mutta kokoa pienempi ja tosiaan eri värinen. Molemmat olen ostanut New Lookista, tämän valkoisen version jo monen monta vuotta sitten, mutta New Look on siitä ihana, että se tuo samat mallit myyntiin vuodesta toiseen.

Kokeilin ensimmäistä kertaa yhdistää nämä tummemman harmaat asusteet valkoisen takin kanssa, ja kokonaisuus toimii mielestäni oikein kivasti, mitä te olette mieltä?

Aivan ihanaa tiistain jatkoa teille, me hypätään nyt autoon kohti Espoota!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020