Slider

VLOG: Vastaan teidän kysymyksiin

joulukuuta 22, 2023

Tezza-8987

2 kommenttia:

 1. Fiilaan tuohon että jännittää vähän etukäteenkin tuleeko negatiivisia kommentteja tai jopa ilkeilyä kun tekee sisältöä someen. Kun yläasteella/lukiossa kirjoitin blogia, sain tosi usein haukkuja milloin mistäkin ja joskus niistä tunnistikin että tämä tuntee mut oikeassakin elämässä. Blogin uudelleen aloitus vuosien tauon jälkeen mietitytti pitkään juurikin sen vuoksi että entä jos taas alkaa satelemaan ilkeitä kommentteja.. toistaiseksi säästynyt, pitää koputtaa puuta!

  On tosi typerä ajatus että koska on "julkisuudessa" tai "laittaa elämäänsä someen" niin se jotenkin oikeuttaisi ilkeilemään. Oman pahan olon purkamista puolustellaan "itsehän kerjää huomiota niin pitää kestää sitten kritiikki!!" -argumentilla. Surullista että joku saa iloa siitä että pahoittaa toisen mielen :/ Sun blogi ja videot on aina niin hyväntuulisia että aika pimeä tapaus saa olla että alkaa ilkeillä yhtään mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja anteeksi, että vastaan vasta nyt! 💕 Ihan kamalia kokemuksia sullakin taustalla, kaikista hirveintä on jos epäilee haukkujaksi tuttuaan mutta ei pysty sitä varmentamaan. Yritän aina ajatella inhottavia kommentteja saadessa, että sillä kommentin jättäjällä on paha olla, ja olen sattumanvaraisesti valikoitunut kohde tuolle pahan olon purkamiselle... Kiitos vielä kommentista ja ihanaa loppuviikkoa 💕

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020