Slider

Meidän joulusuunnitelmat 2023

joulukuuta 18, 2023

Tänä vuonna joulusuunnitelmat on eläneet niin moneen otteeseen, että on varmaan riski edes kirjoittaa näitä julkisesti ylös, heh. Eiköhän joku saa vielä koronan, ja nämäkin peruuntuvat... Ihan alunperin meidän oli tarkoitus mennä Britteihin jouluksi, jonne meillä oli jo lennotkin ostettuna, mutta Joen äiti päätyi myymään talonsa tässä syksyllä ja asustelee nyt väliaikaiskodissa sillä aikaa, kun hänen uuden talonsa remontti valmistuu. Eli meillä ei olisi ollut yhteistä majapaikkaa, joten sovimme viettävämme tämän joulun minun Sipoossa asustavan äitini kanssa.

Pari viikkoa sitten Joen perhe kuitenkin päätti extempore ostaa lennot jouluksi Suomeen, eli nyt vietämmekin osan joulusta heidän kanssaan ja osan minun äitini kanssa. Odotan niin paljon, että pääsen näkemään Joen siskon ja tämän 4-vuotiaan tyttären, meillä oli viime jouluna niin kivaa yhdessä!

diptyque-baies-candle-christmas-decor

Jouluaattona aamun riisipuurojen ja pyjamahengailun jälkeen suuntaan äitin luokse samalla, kun Joe lähtee hakemaan perhettään lentokentältä ja vie heidät hotelliinsa. Riippuen reissulaisten väsymyksestä, Joe viettää sitten aattoiltaa meidän kanssamme Sipoossa tai perheensä kanssa hotellissa. Perhe herää lentokentälle keskellä yötä, eli he eivät uskaltaneet sitoutua äitini tarjoamaan aattoillalliseen, mikä on ihan ymmärrettävää - varmaan väsy painaa siinä vaiheessa jo pahasti, erityisesti poppoon 4-vuotiasta. Minä jokatapauksessa nautin äitin joulupöydästä ja yhteisestä joulusaunasta sitten ihan täysin siemauksin ♥

Joulupäivän ja tapaninpäivän vietämme sitten Joen perheen kanssa, aikomus olisi viedä heitä sään salliessa kansallispuistoilemaan ja pulkkamäkeen, leikkiä meillä pupujen kanssa, katsella joululeffoja ja nauttia vaan yhdessäolosta. He suuntaavat takaisin Britteihin 27. päivä, jolloin minun mummoni tulee meille kylään äitini kanssa. Aikamoinen kuvio siis! Onneksi joululomani kestää kokonaiset 16 päivää, eli en ahdistu siitä, etten ehdi levätä varsinaisena jouluna ihan niin paljon kuin ideaalia olisi, vaan olen onnellinen siitä, että ehditään muutamassa päivässä tavata niin monta läheistä. En malta odottaa!

Millaisia suunnitelmia teillä on jouluna? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020