Slider

VLOG: Talvivaatekaapin kulmakivet

joulukuuta 17, 2023

Tezza-7343

2 kommenttia:

 1. Hei kiva video taas kerran, ihana että jaksat kuvata näitä, sillä varmasti melkoinen työ aina :)

  Kivoja vaatteita, varsinkin villakangastakit ihastuttaa <3 Sitä kaikkien takkien esittelyä odotan kovasti, joten tee ihmeessä jos sulla aikaa kuvaamiseen löytyy. Mulle aina sanotaan, että omistan paljon takkeja, mutta ei niitä nyt edes lopulta niin montaa ole :D

  Itse olen supertarkka vaatteiden materiaaleissa, joten tekokuituneuleet tai tekonahka ei mene oman seulani läpi, hiostaa eikä lämmitä :/ Mutta ymmärrän sun pointin noita hankkia. Itse olen vielä töissä suomalaisella brändillä, jossa panostetaan materiaaleihin niin pukeutumisessa kuin kodin tuotteiden puolella, joten olen myös itse kuluttajana vaativa.

  Ihanaa jouluviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ❤️ Onhan näissä videoissa aina oma työnsä, mutta samalla oon niin intohimoinen oman sisällön tuotosta, että rakastan tätä sekopäistä touhua :D Täytyy uskaltautua tekemään se takkiesittely kyllä tässä talvella, hehe...

   Joo, ymmärrän todella hyvin tekokuitujen ja tekonahan välttelyn, itsellä pääasiassa ihan sama juttu! Nahkahousut haluaisin joka syksy ihan kauheasti hankkia aidossa nahassa, mutta kokoni vaihtelee niin paljon koko ajan, etten uskalla sijoittaa niihin rahaa... Kirjaimellisesti olen suhannut 5 vuoden sisällä XS-XL-välillä alaosissa ja se tuntuu meneväni eestaas. Kun se koko joskus pysähtyisi, uskaltaisin sen investoinnin vihdoin tehdä.

   Neuleissa ja takeissa on helpompi hankkia suoraan alpakkaa ja villaa, kun joka tapauksessa suosin oversizea, jolloin kilojen heittely ei haittaa :) Hassusti itseasiassa koen keinokuidut lämpimämpänä esim. talvipakkasilla, mikä on ärsyttävää, koska muuten en niistä niin perusta nukkautuvuuden ja sähköistymisen vuoksi :D Ne eivät onneksi itsellä hiosta, mutta tiedän monia, ketkä tuosta ongelmasta myös kärsii. Mutta laitan tarkoituksella toimistoon usein keinokuituneuleen, koska siellä on todella kylmä.

   Ihanaa jouluviikkoa sinne kanssa, on niin ihanaa kun jaksat kommentoida aina niin kivasti ja asiallisesti ❤️

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020