Slider

Ruskea teddytakki ja lomalaskuri

joulukuuta 14, 2023

Ai että, enää kuusi työpäivää jäljellä lomaan, sitten saan rentoutua ilman työkoneen avaamista kokonaiset kymmenen päivää! Tai jopa kuusitoista, jos lisävapaahakemukseni menee läpi - olen nimittäin sen verran pahasti loman ja levon tarpeessa, että laitoin tänään hakuun lisää saldovapaapäiviä tammikuun ekalle viikolle. Ylityötunteja kyllä laskurissa riittää, sen verran paljon olen töitä paiskinut tänä syksynä. Meidän joulusuunnitelmista tulen kertomaan tarkemmin erillisessä postauksessa, ne kun on vihdoin suhteellisen lukkoon lyötyjä. Meidänhän oli tarkoitus alunperin mennä Britteihin, mutta useaan otteeseen muuttuneiden ja vaihtuneiden suunnitelmien jälkeen Joen perhe onkin tulossa jälleen jouluksi tänne.

Odotan lomalta kaikista eniten varmaan sitä, että pääsen tekemään sisältöä virkeämmällä mielellä! Sisällöntuotto omiin kanaviini on niin suuri intohimoni, ja koko syksyn olen joutunut tekemään sitä siellä täällä niissä raoissa, milloin aikaa jostain löytyy edes tunti, että nyt on ihana hyödyntää päivänvaloa ilman kiirettä jo seuraavaan menoon. Suunnitelmissa on siis ainakin asukuvailua, muiden postausten kuvamateriaalien kuvailua sekä tietysti tubevideoita, jee! :)

brown-teddy-coat-outfit-inspiration-ysl-loulou-bag-outfit-1 brown-teddy-coat-outfit-inspiration-ysl-loulou-bag-outfit-2 brown-teddy-coat-outfit-inspiration-ysl-loulou-bag-outfit-3 brown-teddy-coat-outfit-inspiration-ysl-loulou-bag-outfit-4 brown-teddy-coat-outfit-inspiration-ysl-loulou-bag-outfit-5

New Look teddy coat
New Look leather leggings
H&M Men jumper
Vamsko boots
Saint laurent bag

Jo koko toissa ja viime talvet fiilistelin somessa suklaanruskeita teddytakkeja, mutten raaskinut sellaista hankkia, kun ajattelin, että ei se inspiraatio kuitenkaan kestä. Edelleen kuitenkin jatkuvasti tallentelen Instagramissa inspiroivia kuvia, joissa vilahtelee ruskeita teddytakkeja (ja muutenkin ruskeita vaatteita), ja vihdoin annoin itselleni periksi ja tilasin tämän takin syksyllä New Lookilta. Pituutta takilla saisi olla vielä 10-15 cm lisää, mutta muuten se on mielestäni ihan täydellinen ja niin lutuinen. Valitsin tästä vielä normaalia isomman koon, jotta ilme on muhkea ja rento.

Teddytakit on muuten pakkasilla ihan ykkösiä! Tämä karvakaveri päällä olen tukka pystyssä pimeässä taapertanut laittamaan auton aamuisin lämpiämään, koska en ole vielä vaivautunut opiskelemaan webaston ajastamista etukäteen edellisenä iltana :D Vielä ei ole naapurit raportoineet onneksi mitään Isojalka-havaintoja meidän pihapiiristä...

Pidättekö te tänä vuonna joululomaa, kun pyhät osuu niin näppärästi suurimmaksi osaksi arkipäiville? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020