Slider

Alkuviikon huonot uutiset ja kokomusta shortsiasu

marraskuuta 28, 2023

Huhheijaa, mikä alkuviikko meillä on ollut. Olen paitsi taas flunssaoireinen, saimme eilen myös ihan tosi ikäviä autouutisia. Veikkaan tämän syksyn jatkuvan on-off flunssakierteen johtuvan jo kauan kestäneestä ja yhä pitkittyvästä stressaavasta tilanteesta töissä, en keksi tähän mitään muuta syytä. Juttelin erään tutun lääkärin kanssa, että pitkään kestänyt stressi voi laukaista juuri tällaisen flunssakierteen, mikä itselläni on tänä syksynä ollut, eli mitä luultavammin tässä syypäänä on se. Saan aina välissä nauttia muutamasta terveestä viikosta, sitten oireilen taas. Ihan kummallista!

Auton suhteen saatiin eilen tosiaan sellaisia uutisia, että loppuillaksi käperryin vain sohvannurkkaan viltin alle tirauttamaan nopeat itkut, sitten kieltäydyin miettimästä asiaa enää. Yleensä hoidan stressaavat ja ärsyttävät asiat juuri päinvastoin ja marssin tulta päin, mutta tänä vuonna auto on aiheuttanut niin paljon ongelmia, että en kerta kaikkiaan enää jaksanut, ja halusin pienen tauon koko aiheesta. Periaatteessa meidän täytyy nyt päättää, maksetaanko rakkaaseen Sitikkaamme parin tonnin remontti, vai luovutaanko siitä ja hankitaan uusi auto esim. toukokuussa kesän mökkikautta ajatellen. Onneksi päätöstä ei nyt tarvitse ihan tunneissa tai päivässäkään tehdä, harkitaan myös auton siirtoa toiselle korjaamolle toista hinta-arviota varten.

all-black-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-1 all-black-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-2 all-black-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-3

New Look knit
Stradivarius shorts
Vamsko boots
Celine belt
Saint Laurent bag

Kuvien asu on jo aiemmin syksyllä kuvattu silloin, kun tällaisessa kokonaisuudessa tarkeni vielä täydellisesti - en enää marraskuun lopussa hiihtele menemään näin :D Asu on yksi lemppareistani ja sinänsä tämä kokonaisuus kyllä edelleen toimisi nyt talvellakin, jos päälle lisäisi pitkän lämpimän takin ja huivin. Voisin hyvin käyttää shortseja esim. pikkujouluasussa, tosin nämä Stradivariuksen yksilöt ovat niin ohukaiset, että sopivat paremmin kesään ja alkusyksyyn.

Näistä New Lookin ribbineuleista olen puhunut Youtube-kanavalla pitkät pätkät, ne ovat ehkä arjen käytetyin vaatteeni ja omistan niitä useassa eri värissä. Ne ovat aina mukavia päällä, istuvat nätisti, kestävät pesua hyvin ja ovat vielä edullisiakin - what's not to love.

Iloista tiistaita! ♥

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

 1. Voi ei, fiilaan tuollaiseen autotilanteeseen :( <3 oma parikymppinen kipponi elää katsastuksesta toiseen laina-ajalla ja jonkun korkeamman voiman avulla, ja jännittää aina kun hylky tulee että paljonko tällä kertaa maksaa korjata se. Tunnearvolle ei voi laittaa hintalappua, mutta jossain senkin raja valitettavasti vielä menee. Vuoden lopussa on taas tämän jännitysnäytelmän aika.

  Toivottavasti kaikki menee teidän kohdalla parhain päin, kävi miten kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pieni Kippo <3 Ja sanopa muuta, joka kerta saa jännitellä asiaa. Auton omistajuus on samaan aikaan niin ihanaa ja kamalaa :D Lähetän täältä kaikki positiiviset energiat, että Kippo pääsisi vuoden lopussa taas katsastuksesta läpi!!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020