Slider

Maailman kaunein imuri - kokemuksia Dreame R10 -imurista

marraskuuta 29, 2023

Pupujen hankkimisen ja heidän ensimmäisen karvanlähtöaikansa jälkeen tuli nopeasti selväksi, että taloudessamme täytyy imuroida joka ikinen päivä, ajoittain sekä aamuin että illoin. Tähän asti olemme pärjänneet perinteisellä piuhallisella isolla imurilla, mutta imuri joutui olemaan lähes aina esillä, vie sellaisenaan valtavasti tilaa pienessä asunnossa eikä ole ideaali pupujen turvallisuuden kannalta, jos johtoa ei muista joka kerta kelata takaisin imurin sisään... Nuo pikkuiset kun rakastavat sähköjohtoja. Siispä tuli ajankohtaiseksi hankkia meille johdoton varsi-imuri.

Kauan haaveilin Dysonista, mutta sen hinta-laatusuhde hirvitti. Niin monella tutulla akku on ollut sökönä reilun vuoden käytön jälkeen, eikä tämä mielestäni ole hyvä ominaisuus niin kalliissa varsi-imurissa. Lisäksi en pidä Dysonin varsi-imureiden värityksestä, ne eivät kerta kaikkiaan sovi omaan estetiikkaani ja imuri tulisi kuitenkin olemaan jatkuvasti esillä. Ryhdyin siis tutkimaan, mitä muita vaihtoehtoja voisi tarjolla olla, ja löysin Dreame-merkin! Tästä Dreamen R10-mallista ei löytynyt suomeksi vielä yhtään ainutta arvostelua, joten kolusin läpi britti- ja jenkkisivustoja, joilla imuria kehuttiin oikein hyväksi ja tehokkaaksi myös pitkällä aikavälillä. Uskaltauduin siis lopulta imurin vähän sokkona tilaamaan.

Tämä huikean kaunis imuri on osoittautunut käytössä aivan loistavaksi, ja ajattelin nyt listata tähän sen plussat ja miinukset, jos joku muukin pohtii tätä samaa ostopäätöstä ja kaipaa siihen tukea.

dreame-r10-varsi-imuri-kokemuksia-1 dreame-r10-varsi-imuri-kokemuksia-2 dreame-r10-varsi-imuri-kokemuksia-5 dreame-r10-varsi-imuri-kokemuksia-4

Plussat:
+ älyttömän tehokas ja hyvä imukyky! Oltiin imuroitu koko koti mielestämme tehokkaalla isolla imurilla ennen tämän käyttöönottoa, mutta silti tämä vielä imi säiliön puolitäyteen ekalla testikerralla... Yöks!
+ imee hyvin myös eläinten karvat, ainakin meiltä löytyvät max. 5cm pituiset
+ helppo ja nopea tyhjentää
+ toimii hyvin sekä matoilla että laminaatilla
+ edessä on opastava valo, joka auttaa havaitsemaan näkymättömän pölyn lattialla
+ mukana tulee erilaisia päitä eri tarkoituksiin
+ kolme eri tehotasoa; valitusta rehosta riippuen yksi lataus riittää n. 25-45 minuuttia kerrallaan
+ mukana tulee seinätelakka (ei olla itse vielä asennettu, vaan ladataan vain piuhalla pistokkeesta)
+ ei liian painava
+ imuriin voi ostaa vara-akkuja
+ kaunis kuin mikä!

Miinukset
- vähän hassu ja kimakka ääni perinteiseen imuriin tottuneelle
- pienehkö säiliö (mutta tosiaan nopea tyhjentää)
- menee irtoheinistä välillä vähän tukkoon (ainoastaan kanin omistajien ongelma)

Varsi-imuri on helpottanut arkea ihan suunnattoman paljon, on ihan mahtavaa kun voi pientäkin sotkua varten vain nopeasti napata imurin käteen. En suorastaan enää osaisi sanoa, miten pärjättiin aiemmin ilman! Toivon, että tämä valitsemani imuri kestää yhtä tehokkaana useamman vuoden, nythän käyttökokemusta löytyy vain parin kuukauden ajalta. Mutta tähän pystyy tosiaan hankkimaan myös vara-akkuja, mikä on ihan mahtavaa.

Eli lyhyelläkin kokemuksella uskallan suositella tätä imuria, ja noissa ulkomaisten sivustojen arvosteluissa tämän itse asiassa kehuttiin kestävän aikaa oikein hyvin!

Toivottavasti tästä postauksesta on apua, jos joku sattuu siellä juuri pohtimaan saman imurin hankintaa! :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020