Slider

Syyskuun alku ja kirppismyyntiä

syyskuuta 02, 2023

Syyskuun ensimmäisiä päiviä eletään, toivottavasti teillä on ollut kiva viikko. Itselläni nämä päivät on olleet aikamoinen sekoitus tuotteliaisuutta ja koomailua. Olin tällä viikolla kolmena päivänä toimistolla, tein alkuviikosta freelancerhommia ja kuvasin kotona myyntiin vaikka ja mitä sekä Toriin että Vähänkäytettyyn. Vitsit, mikä fiilis, kun vihdoin saa to do -listaa pienemmäksi ja kaappeja tyhjäksi! Iso osa tavarasta on löytänyt uuden kodin melkein heti, mikä on superihanaa. Mikäs sen parempaa kuin että itselle hyödytön tuote löytää uuden kodin, jossa sille on tarvetta :)

Vähänkäytetty.fi-tilini löytyy muuten täältä, sinne on tulossa syyskuun aikana lisää myytävää (mm. näiden kuvien ruutubleiseri). Myyjänä tykkään tuosta sivustosta myymiseen tosi paljon siksi, että pystyn lähettämään tuotteet kotoa seisomasta pois kerralla. Miinuksena palvelu lisää tuotteen hinnan päälle pari euroa, mikä on ostajalle taas vähän kalliimpi diili. Lähetän tuonne kuitenkin yleensä vain uudenveroisia tuotteita, jolloin se pari euroa suurempi hinta ei toivottavasti ostajaa haittaa. Käytän jonkin verran myös Zadaata, mutta lähinnä yksittäisten tuotteiden tai esim. takkien myymiseen.

check-blazer-with-shorts-ysl-loulou-bag-outfit-1 check-blazer-with-shorts-ysl-loulou-bag-outfit-2 check-blazer-with-shorts-ysl-loulou-bag-outfit-3 check-blazer-with-shorts-ysl-loulou-bag-outfit-4

H&M blazer
Zara body suit
Sandro shorts
H&M Premium belt
Gucci loafers
Saint Laurent bag

Vastapainona toimeliaisuudelle onnistuin nappaamaan syksyn ensimmäisen flunssan, jee! Onneksi pistin levoksi heti oireiden ekoina päivinä, niin ehkä selvisin vain parilla päivällä, fingers crossed. Onneksi tälle viikonlopulle ei ollut sovittua menoa.

Kuten postauksessa aiemmin mainitsin, tämä kuvien bleiseri on tulossa myyntiin. Se on malliltaan ja istuvuudeltaan aivan täydellinen, ja syksyisin haluan käyttää ruskeaa ruutubleiseriä, mutta huomaan jatkuvasti tätä tuijotellessa miettiväni, että väri saisi olla tummempi ja kuvio erottuvampaa. Päätin siis laittaa bleiserin kiertoon, toivottavasti se löytää uuden kodin ja pääsee kovalle käytölle sen sijaan, että asustelee jatkuvasti vain henkarilla :)

Mitä second hand -palvelua te suositte ostamiseen tai myymiseen? Iloista viikonloppua!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020