Slider

Fiiliksiä Mauritiukselta ja hotellivalintamme

kesäkuuta 21, 2023

Kauan odotettu Mauritiuksen reissu tosiaan tuli, oli ja meni, ja meillä oli aivan ihanaa. Ostettiin reissu poikkeuksellisesti valmiina pakettina Tjäreborgilta, koska talven pimeydessä se tuntui parhaalta ja helpoimmalta vaihtoehdolta. Paikan päälle päästessä sain todeta, että itse varailemalla kaiken erikseen oltaisiin säästetty todella monta penniä, mutta ei se mitään, kerrankos näinkin. Ainakin reissu oli tosi huoleton, kun ei tarvinnut stressata mistään, ja olisi ollut tukea ja turvaa tarjolla, jos jotain olisi sattunut.

Yövyttiin Trou d'Eau Doucen pienessä kalastajakylässä kauniissa Friday Attitude -hotellissa, joka on virallisen luokituksen mukaan "vain" 3-3,5 tähteä, mutta se tuntui huomattavasti enemmältä. En osaa edes kuvitella, millaisia Mauritiuksen 5 tähden hotellit sitten ovat! Ainoa miinus hotellissa oli itseään vähän toistava ruoka, meillä oli nimittäin osana majoitustamme all inclusive -paketti eli söimme lähes kaikki reissun ateriat hotellissa.

mauritius-kokemuksia-5 mauritius-kokemuksia-1 mauritius-kokemuksia-7 mauritius-kokemuksia-10 mauritius-kokemuksia-2 mauritius-kokemuksia-6 mauritius-kokemuksia-8 mauritius-kokemuksia-9 mauritius-kokemuksia-11 mauritius-kokemuksia-3

Ruoka oli 85-prosenttisesti todella hyvää ja monipuolista, mutta muutama selvä huti tuli vastaan. Mauritiuslaiset tekevät ihan mielettömän herkullista mauritiuslaista ruokaa, mutta yllättäen heidän kokkaamansa italialainen ei ehkä ollut ihan... :D Yksi reissun aterioista syötiin hotellin fine dining -ravintolassa, jossa sai syödä viikon aikana yhden kerran, muut ateriat söimme suuremman bufferavintolan puolella. Kaikki muu hotellissa pelasi aivan erinomaisella tasolla, henkilökunta oli tosi ystävällistä ja huone oli ihana, tilava ja tosi tarkasti siivottu joka ikinen päivä.

Kaikkein parasta hotellissamme oli ranta, joka oli aivan uskomaton. Olen reissannut 31 ikävuoteni aikana 23 eri maahan, mutta en ole missään nähnyt yhtä kirkasta vettä kuin Mauritiuksella. Se oli kirjaimellisesti kirkkaampaa kuin uimahallissa! Ranta oli vain hotellin vieraiden omassa käytössä, ja huoneemme erinomaisen sijainnin ansiosta pääsimme sinne suoraan huoneemme terassin ovesta. Beach Barin valikoima kuului myös all inclusive -pakettiin, ja juomia sai hakea rannalle - parasta!

mauritius-kokemuksia-13 mauritius-kokemuksia-14 mauritius-kokemuksia-15 mauritius-kokemuksia-4 mauritius-kokemuksia-16 mauritius-kokemuksia-17 mauritius-kokemuksia-12 mauritius-kokemuksia-18 mauritius-kokemuksia-19 mauritius-kokemuksia-29

Koko hotellialue oli rantaa ja allas-aluetta myöten sisustettu niin kauniisti ja tunnelmallisesti, että visuaalinen puoli aivoistani nautti reissusta ihan täysin rinnoin. Nautittiin rannalla useampi päivä kirjojen ja jääkylmien juomien kera, voin sanoa että tuo lepo teki kutaa tämän menneen kevään jälkeen. Olisin voinut jatkaa makaamista vaikka viikon lisää, vaikka yleensä olen aktiivilomien ystävä.

Poistuttiin resortistamme yhtenä päivänä saaren toiselle puolelle uimaan delfiinien kanssa, snorklaamaan ja grillaamaan Benitiers-saarelle, ja kahtena päivänä meillä oli käytössä vuokra-auto. Tulen kertomaan näistä kokemuksista vielä omissa postauksissaan lisää :) Tämän postauksen kuvat ovat kaikki hotellimme alueelta!

Oletko koskaan käynyt Mauritiuksella, tai haluaisitko käydä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020