Slider

Unelmainen kesämekko ja kuulumisia

kesäkuuta 20, 2023

Ihan vähän nolottaa, että viimeiset kuusi postausta ovat olleet vain Youtube-jakoja, suuret pahoittelut siitä! Kesäkuu on ollut aivan ihana, mutta hirvittävän kiireinen, eli en ole ehtinyt istahtaa alas ja kirjoittaa teille vanhaa kunnon kuulumis- ja asupostausta useaan viikkoon. Olen yrittänyt kiireenkin keskellä pitää Instagramin ja Youtuben aktiivisena, molemmista löydyn nimellä @katrikonderla. Tässä kuitenkin vanha kunnon kuulumispostaus nyt myös blogimuodossa :)

Kuten jo varmasti tiesittekin, kesäkuun alkupuolesta meillä vierähti valtaosa Mauritiuksen reissulla, jonne pääsimme vihdoin 3,5 vuoden naimisissaolon jälkeen tekemään häämatkamme. Ja voi, miten ihana matka se olikaan! Reissusta on tulossa vielä omia postauksiaan, eli en avaa aihetta tässä sen enempää. Ennen reissua käytiin mökillä muutama yö, ja muuten olenkin sitten vain nähnyt kavereita, tehnyt paljon töitä ja pyörittänyt arkea. Olen niin onnellinen, että eletään juhannusviikkoa, sillä se on ihan lemppari juhlapyhäni! Joulu tulee sitten rakkaana kakkosena, hih. Suunnataan mökille jo nyt tiistai-iltana, eli jos oikein romantisoidaan tätä elämää, teen pari päivää etätöitä laiturin nokasta bikinit päällä... Todellisuudessa stressaan tuvan pöydän ääressä koko mökin pimeimmässä kolkassa maailman valmiiksi saamisesta ennen lomakauden alkua :DPixie Girl Petite dress (*gifted)
New Look sandal flats
Mango basket bag

Olen aivan hullaantunut tästä Pixie Girlin minulle lahjoittamasta kesämekosta, eikö se olekin ihan mielettömän kaunis? Ja ennen kaikkea 158-senttiselle varrelleni täysin sopiva midimittaisena. Erityisesti fiilaan tuota upeaa hulmuhelmaa, se on niin ihana, ja mekko on muuten myös vuoritettu mutta silti helteellä vilpoisa.

Edelleen voin suositella täydestä sydämestäni Pixie Girliä kaikille lyhyille tyttösille, on ihan parasta kun helmat ja lahkeet asettuvat oikeille korkeuksille eikä kaikkea tarvitse aina lyhentää tai pahimmassa tapauksessa koko designia muuttaa! :D Jos innostutte PGP:stä, muistakaa aina tilata 1-2 kokoa isompi koko, kuin mitä normaalisti valitsisitte. Esimerkiksi tämä mekko on minulla koossa UK14, kun olen yleensä M/L-kokoa (UK10/12).

Iloista juhannusviikkoa!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020