Slider

Juhannussuunnitelmia ja mekkoasu

kesäkuuta 22, 2023

Aurinkoista torstaita täältä Mikkelistä! Tulimme tänne tosiaan juhannuksen viettoon jo tiistai-iltana, jotta vältämme pahimmat liikenneruuhkat, ja olemme kumpikin tehneet etätöitä mökiltä käsin. Aivan ihanaa, kun nykyinen työni tarjoaa niin paljon joustoa etäilyn suhteen, erityisesti kesällä, kun on kiva pystyä mökkeilemään mahdollisimman paljon. Juhannusta meidän piti viettää alunperin perinteiseen tyyliin veljeni perheen kanssa täällä mökillä, mutta he päättivätkin tänä vuonna aikataulujensa vuoksi pysyä pk-seudulla, ja saapuvat tänne meidän seuraksi sitten ensi viikolla. En malta odottaa pienen veljenpoikani näkemistä, ei olla nähty nyt 7,5 viikkoon ja ikävä on ihan karmaiseva! Tämä täti kaipaa hänen haleja kuin happea.

Viikon viimeinen työpäivä on nyt taputeltu, ja lähdetään tästä juuri tekemään juhannuksen ruokaostoksia, koska oltiin eilen väsyneitä ja vähän myös idiootteja, eikä hoidettu niitä eilen pois alta. Haluan samalla reissulla käydä nopealla kierroksella lempikirppikselläni, josko löytäisin sieltä juhannukseksi jonkin kivan palapelin. Juhannus on ehdoton lempipyhäni, olen niin onnellinen että sitä taas päästään viettämään! Meillä ei ole sen erikoisempia suunnitelmia, kuin että huomenna juhannusaattona käydään joko kaupungissa isäni ja äitipuoleni luona, tai sitten he tulevat käymään täällä, ja haluaisin ehkä leipoa jotain ihanaa... Toisaalta mietin, leipoisinko vasta ensi viikolla, kun syöjiäkin on enemmän. Täytyy mietiskellä! Muuten aiotaan vaan saunoa, rentoutua ja nauttia hyvistä ilmoista.New Look knitted dress
H&M blazer
Gucci loafers
Coach bag

Rakastuin mustaan New Lookin hihattomaan ribbimekkooni niin kovasti, että hankin saman mallin myös tässä mink-sävyssä, joka on ihana harmaan ja violetin sekoitus. Täytyy sanoa, että se musta piilottaa pömppiksen huomattavasti paremmin, kuin tämä vaaleampi, mutta en aio antaa sen haitata tai vaivata mieltä! Tätä mallia löytyy myös upeassa taivaansinisessä värissä ja talvisin yleensä pitkähihaisena versiona. Tykkään tosi paljon siitä, että New Look tuo joka kausi samat, ajattomat mallit takaisin saataville.

Kuvissa näkyvä valkoinen Coachin laukku on uusin lisäys laukkukokoelmaani, hankin sen kerran käytettynä Vestiairesta huhti-toukokuussa. Pohdin laukun hankintaa varmaan vuoden päivät, sillä se on tosi erilainen, kuin muut laukkuni. Onneksi kuitenkin osasin lopulta tehdä ostopäätöksen, sillä se on ihan tosi ihana ja monikäyttöinen! Mukana tuli pitkä hihna, mutta toistaiseksi olen käyttänyt sitä vain käsivarrella lyhyen hihnan kera. Rakastan mätsätä asusteiden värejä yhteen, ja tämä on täydellinen pari näille kuvissa näkyville loafereille niin värin kuin kultaisten solkienkin osalta.

Nyt lähdetään kaupoille, eli vielä kerran ihanaa, ihanaa juhannusta ja yötöntä yötä teille kaikille! ❤

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Hei postaustoive - olisi mahtavaa jos esittelisit kaikki sun laukut, sekä nahkaiset että kesäkassit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tosi kivasta toiveesta, laitan ehdottomasti toteutukseen, vaikka videomuodossa! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020