Slider

Takaisin arkeen ja takkiasu

toukokuuta 24, 2023

Huh, mikä kuukausi tässä onkaan takana! Paljon reissailua, päivätöitä, somehommia ja sairastelua, eli sellainen arjen normaalirytmi on ollut kaiken tämän seurauksena ihan sekaisin. Tällä viikolla ollaan palattu pidemmän tauon jälkeen Wilman kanssa vihdoin salilla käyntiin, mikä on ollut niin ihanaa! Kunto ehti ottaa takapakkia lähes kuukauden tauon jälkeen, mutta onneksi lähtötilanne ei silti ollut niin surkea, kuin helmikuun lopussa, eli jotain tallentui selkeästi lihasmuistiinkin, heh.

Valitettavasti omaksi muodostunut salimme on menossa useamman kuukauden kesätauolle, eli meidän pitää keksiä jonkinlainen plan b. Seuraavaksi lähimmälle salille, jolle sama kk-kortti käy, ei ole pitkä matka, mutta kuitenkin pidempi kuin viiden minuutin kävely kotoa. Se voi olla ratkaisevaa tässä asiassa :D Mutta yritetään nyt parhaamme, että käytäisiin salilla läpi kesän edes vähän, vaikka mökki- ja ulkomaanmatkat saattaakin vähän meidän parhainta rytmiä sotkea. Aloitettiin nyt seuraavaksi Maikki Marjaniemen Rasvanpoltto 2 -ohjelma, jonka eka treeni oli ainakin ihan mielettömän kiva, eli motia kyllä löytyy!

white-short-jacket-outfit-1 white-short-jacket-outfit-2 white-short-jacket-outfit-3

Vero Moda jacket
Stradivarius trousers
Gucci loafers
Chanel bag

Nämä asukuvat ovat noin kuukauden takaa, kun löysin tuon ihanan Vero Modan takin Triplan myymälästä tarjouksesta. Pitkän ylipitkien takkien kauden jälkeen lyhyet mallit selkeästi miellyttävät tänä kesänä silmää yhtäkkiä tosi paljon, ne tuntuvat niin ihanan freesiltä erityisesti näin keväällä ja kesällä!

Olen muuten ihan hukassa, kun unohdin lyhyen cargotakkini isäni luokse naulakkoon, onneksi saan sen ensi viikolla kun suunnataan Mikkeliin ja mökille. Olen niin tottunut asumaan siinä koko kesän, että olen ihan avuton ilman sitä :D

Aurinkoista keskiviikkoa, nautitaan näistä lämpöisistä päivistä

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Kaunis asukokonaisuus :) On kyllä totta että jos matka tuttuun liikuntapaikaan muuttuu pidemmäksi, vaikka ei olisi edes kohtuuton, niin liikkeelle lähteminen voi tulla vaikeammaksi. Tuttu kokemus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja eikö?! Mikä siinä onkin niin vaikeaa :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020