Slider

Kesän paras toimistovaate

toukokuuta 26, 2023

Kesän paras toimistovaate omassa vaatekaapissani on ehdottomasti erilaiset paitamekot, koska ne ovat siistejä, mutta vilpoisia. Tosin täytyy pienenä disclaimerina heti alkuun mainita, että joka ikinen toimisto, jossa olen koskaan työskennellyt, on ollut jääkylmä myös helleaaltojen keskellä. Eli eipäs nyt romantisoida sitä työarkea kesällä mitenkään liikaa, koska kyllä se toimistolla asuva viltti on edelleen käytössä näin kesämekko päälläkin :D

Paitamekot ovat siitä kivoja, että niiden asustamismahdollisuudet ovat lähes rajattomia ja ne ovat siistejä, mutteivät liian tylsiä tai virallisia! Itse yhdistän niitä eniten sandaaleihin tai loafereihin, mutta ne toimisivat hyvin myös tennareilla tai korkkareilla. Juuri tällaiset helposti muuntuvat, yksinkertaiset vaatteet ovat niin kultaa niinä päivinä, kun aamu ei oikein lähde käyntiin.



H&M dress
New Look sandals
Chanel bag

Tämä puuvillainen musta mekko on H&M:n tämän kesän valikoimasta, ja se on yhtä seikkaa lukuunottamatta puhvihihoineen aivan täydellinen: siinä ei ole taskuja. Kaapistani löytyy vastaavanlainen valkoinen paitamekko Mangon viime vuoden valikoimasta ja siinä on taskut, joten tämä musta yksilö päällä käteni koko ajan hakevat niitä pirun koloja :D Mutta tykkään tosi paljon tämän mekon mallista ja voin hyvin suositella, se (ja vastaavia muita malleja) löytyy H&M:n nettikaupasta täältä. Tiedoksi, että mekon mitoitus tässä on aika suurta, sillä olen normaalisti M/L ja itselläni on tästä S-koko.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020